Öncelikle insigniateamin 6 ıncı yılını kutlarım.
Müthiş bir organizasyon daha geride kaldı bugün öyle güzel vakit gecirdikki hani derlerya anlatılmaz yaşanır evet anlatılmaz yaşanır diyorum.
Resimler ve videolar sizlere anlatacakdr.
Öncelikle sponsorlarimiza teşekkür ediyorum organizasyon için Ve Bizim için büyük şans olan değerli abimiz fatih beye ve kardesimiz cagriya ayrica teşekkürler.
Bugün gelen ve bizleri yanlız birakmayan herkese selamlar.
Annelerimizin anneler gününü kutlar unutmayan insigniateame teşekkürler plaketler süper.
Yaşasın insigniateam kardeşliği oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy
[Center] 1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85
Sabah 08:30 Mehmetçikte toplandık ve yine kalabalık bir ekiple Maşukiyede önceden planladığımız mekana ulaştık havanın güzel olmasına rağmen esen rüzgarın biraz sert olması sebebi ile iç mekanda kahvaltımızı yaptık samimi ve sıcak bir kahvaltı oldu sonrasında yaklaşık 20 adet atv utv ile 1.5 saatlik gezi yaptık tehlikeli parkurlardan geçtik kazasız belasız bir şekilde geri döndük ailelerle yapılan bu gezinin keyfi başkaydı sonrasında öğlen yemeği için tekrar mekana gittik ve yemek öncesi önceden hazırladığımız hediyeleri dağıttık bu seneki anneler günü hediyemiz eşlerimize ve annelerimiz için Bir adet özel gül ve bir adet Insignia Team Anneler günü plaketi dağıtıl bu anlamlı ve özel günde eşlerimizi ve annelerimizi onulandırmamız da sponsor olan Mustafa ve Erhan kardeşimiz canı gönülden teşekkürler hediye dağıtımında değişiklik olsun diye isimleri okunan eşleri sahneye çağırdık ve Baylar Eşlerine bu güzel hediyeleri verdiler eşler ve annelerden on puan aldık sonrasında yemeklerimiz yendi ve serbest dönüş başladı maşukiyeden teme bağlanana kadar kaplanlarla biraz zıpladık peşimize gurbetçi bir Range Rower takıldı ama sonuç belliydi Erhan la benim arkamda kaldı sonrasında temde Erhan İstanbul kadar keyifli geldik dönüşte bu gün gelmeyi düşünüp işleri ve hastalık sebebi ile katılamayan üyelerimizin de hediyelerini dağıttıktan sonra eve geldim
İyiki varsınız arkadaşlar
Allahım bu dostluğumuzu daim kılsın
Yaşasın Insignia Team Kardeşliği
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
fena yorulmuşum foto-videoları inceliyorum, elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışacağım.
Katılımlarıyla günümüze anlam katan herkese teşekkürler,
Sponsorlarımıza teşekkürler,
Kısaca emeği olan olmayan, gelen gelemeyen herkese teşekkürler, Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın, en kötü günümüz böyle olsun.
Nice 6.Yıllara, 60. Yıllara obaa clapclap
Yorum