Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gezdigimiz gordugumuz yerleri onerelim
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ynt: Gezdigimiz gordugumuz yerleri onerelim
Orjinal yazı sahibi: FunkyairFatih Hocam ben orada sana balık da ısmarlarım ama
düldülün yeri de ayrı
Birçok İstanbullu bilmez
Bu mevkinin yan paralelinden Boğaziçi Ünv. önündeki parktan da ayrı bir güzellikle boğaz seyredilebiliyor.
ama Vakıf tepe adı üzerinde vakıf arazisi olduğu için daha salaş ve daha bakir kalmış
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: FunkyairFatih Hocam ben orada sana balık da ısmarlarım ama
düldülün yeri de ayrı
Birçok İstanbullu bilmez
Bu mevkinin yan paralelinden Boğaziçi Ünv. önündeki parktan da ayrı bir güzellikle boğaz seyredilebiliyor.
ama Vakıf tepe adı üzerinde vakıf arazisi olduğu için daha salaş ve daha bakir kalmış
Ehh İTÜ lü olunca da malum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: FunkyairFatih Hocam ben orada sana balık da ısmarlarım ama
düldülün yeri de ayrı
Birçok İstanbullu bilmez
Yorum
-
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: NurettinO düldül aşağıdaydı. Çok güzel antrikot yapar
Aşırı tüketim )
Yorum
Yorum