2013'ün Mart ayında başlayıp dolu dolu geçirdiğimiz bir senenin ardından 2014'de oldukça zayıflayan, 2015'de son zamanlarda artık bahsetmediğimiz pazar buluşmalarımızı,
Bugün İstanbul'daki bahar havasının da verdiği gaz ile tekrar canlandırmanın ve sıfırdan başlamanın zamanıdır diye düşünüyorum
Eskiden bir buluşma planlandığında şöyle bir liste çıkarıyorduk;
(unuttuklarım varsa özür dilerim)
Fatih ve ailesi
Kamil ve ailesi
Volkan ve ailesi
Mustafa ve arkadaşları (Mustafagiller ihihi)
Nurettin ve ailesi
Yılmaz ve ailesi
Bülent ve ailesi
Ahmet ve ailesi
Hasan ve ailesi
Erhan ve ailesi
Yusuf ve ailesi
Özkan ve ailesi
Oktay ve ailesi
Muharrem ve ailesi
Sufyan ve ailesi
Serhan & Orhan kardeşler
Ali
Çağrı
Kadir
Ratip
vb.
Ancak artık iş güç olsun, etkinlik zayıflığı olsun, kişisel sebepler olsun, birşeyler yüzünden bir araya gelemiyoruz.
Kimisi bu sebeplerden, kimisi kimse elini taşın altına koymadığından, yer/mekan ayarlanmadığından, herkes birbirinden beklediğinden bu buluşmalar gerçekleşmiyor.
Diğer forumlardan farkımız Aile olmamız ve başka forumların yapamadıklarını yapmamızdı. Birbirimize bağlılığımızdan yana sıkıntımız olduğunu sanmıyorum ancak durulmamız ve sıradanlaşmamızın hem diğerlerinden farkımız kalmamasına hem de iletişimlerimizde azalmalara sebep olduğunu düşünüyorum.
Rutin olarak her hafta yapmasak da ayda 1 olsun, 2 haftada bir, 3 haftada bir; güzel, keyifli, İstanbul'un keyfini çıkaracağımız bir pazar günü geçirelim isterim.
İstanbul'da hep beraber gezecek daha çok yer var ihihi
Heyecanlı günlerimizi hatırlatmak umuduyla geçmiş fotoğraflarımızdan bir kaçını hatırlayalım
Bugün İstanbul'daki bahar havasının da verdiği gaz ile tekrar canlandırmanın ve sıfırdan başlamanın zamanıdır diye düşünüyorum
Eskiden bir buluşma planlandığında şöyle bir liste çıkarıyorduk;
(unuttuklarım varsa özür dilerim)
Fatih ve ailesi
Kamil ve ailesi
Volkan ve ailesi
Mustafa ve arkadaşları (Mustafagiller ihihi)
Nurettin ve ailesi
Yılmaz ve ailesi
Bülent ve ailesi
Ahmet ve ailesi
Hasan ve ailesi
Erhan ve ailesi
Yusuf ve ailesi
Özkan ve ailesi
Oktay ve ailesi
Muharrem ve ailesi
Sufyan ve ailesi
Serhan & Orhan kardeşler
Ali
Çağrı
Kadir
Ratip
vb.
Ancak artık iş güç olsun, etkinlik zayıflığı olsun, kişisel sebepler olsun, birşeyler yüzünden bir araya gelemiyoruz.
Kimisi bu sebeplerden, kimisi kimse elini taşın altına koymadığından, yer/mekan ayarlanmadığından, herkes birbirinden beklediğinden bu buluşmalar gerçekleşmiyor.
Diğer forumlardan farkımız Aile olmamız ve başka forumların yapamadıklarını yapmamızdı. Birbirimize bağlılığımızdan yana sıkıntımız olduğunu sanmıyorum ancak durulmamız ve sıradanlaşmamızın hem diğerlerinden farkımız kalmamasına hem de iletişimlerimizde azalmalara sebep olduğunu düşünüyorum.
Rutin olarak her hafta yapmasak da ayda 1 olsun, 2 haftada bir, 3 haftada bir; güzel, keyifli, İstanbul'un keyfini çıkaracağımız bir pazar günü geçirelim isterim.
İstanbul'da hep beraber gezecek daha çok yer var ihihi
Heyecanlı günlerimizi hatırlatmak umuduyla geçmiş fotoğraflarımızdan bir kaçını hatırlayalım
Yorum