Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İzmir ve Çevre Yakın İllerin Organizasyonu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İzmir ve Çevre Yakın İllerin Organizasyonu

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
    Orjinal yazı sahibi: balkes
    Hem sabit hem gezici radar var. Akşam saatlerinde izmirin ćekilir yanı yok.
    Ne kısmettir ki o yoldan yüz sefer geçmişimdir, gece gündüz, hep son limitlerde O radara bi kere denk gelmedim
    abi geçen sene arkadaş muğlaya gidip geldi hem otobanda gezici radara hem pamukçuda sabit radara girdi. senin şansın varmış.

Yorum

Çeşme otobanında sanırım Seferihisar çıkışına doğru rampadan aşağıya sallanırkene duruyorlardı eskiden. Güncel bilgi değil tabi eskiden
      Eski yol daha keyifliydi ama şimdi o da otoban gibi olmuş.

En son geçen sene sanırım bende Manisa İzmir yolunda http://i.imgur.com/Cf4CmyJh.jpg

Aydın otobanda da Selçuğa gelmeden benzinin orlarda da oluyordu bir ara.

Radar değilde en sevdiğim güzergah. Mesela İzmir'den Ayvalığa: Foça - Yeni Foça arası yolu keyifli, Şakranda şakran böreği yedikten sonra Çandarlı - Dikili arası keyifli.(idi)
      https://goo.gl/b5ClS4

Birde Bornova- Kemalpaşa Bağyurdundan Turgutlu yapıp , Turgutlu da kasaba kebapçısında köfte yemek https://goo.gl/f4va90

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

güncel bir bilgi paylaşayım: aydın-izmir otobanı selatin tünellerinde 80km/h tabelalarının başında ve bitişinde plaka tanımlama sistemi var. sizin tünel bölgesine giriş ve çıkış zamanınızı ölçerek ortalam hız hesaplanıyor. ort. hız 88 km/h üzerinde çıkarsa otomatik olarak ceza kesiliyor. bu sistem yüzünden son bir ayda yakınlarıma yüzlerce liralık hız cezası geldi.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
        2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer
          güncel bir bilgi paylaşayım: aydın-izmir otobanı selatin tünellerinde 80km/h tabelalarının başında ve bitişinde plaka tanımlama sistemi var. sizin tünel bölgesine giriş ve çıkış zamanınızı ölçerek ortalam hız hesaplanıyor. ort. hız 88 km/h üzerinde çıkarsa otomatik olarak ceza kesiliyor. bu sistem yüzünden son bir ayda yakınlarıma yüzlerce liralık hız cezası geldi.
          Umarım bu radardan bolu tüneline yapmazlar

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
            Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            Orjinal yazı sahibi: Serdardr
            ben de her yıl en az 2 kere İzmir e giderim, ne Aydın - İzmir arası ne de Çeşme ye giderken hiç radara girmedim. Radar olduğunu okuyunca çok şanslıymışım diye düşünmüştüm ama görüyorum ki bizim forumda herkes şanslı
            aydın otoyolunda radar var, sabit kamera, onu geçtikten sonra basabilirsiniz, ama çeşme izmir otobanında radar yok ben 2 kere gördüm, yazındı, bir de en az 10 sene önce, yakın zamanda hiç görmedim, millet o yolda 170'in altında gitmiyor ki ben de dahil
            170 mi
            Diyorum Ömer cim başka birşey demiyorum
            abi 170 de iyi yakıyor, 170'den sonra biraz zorlanıyor o yüzen fazla yakıyor

Yorum

izmir grubu baya sessiz sanırım ufak ufak havalar ısınmaya başlıyor bir plan organizasyon var mı ?

Yorum

Henüz düşünülmedi. Sizler izmirdesiniz. Ben Salihli De. Sizler çok daha hızlı buluşabilirsiniz yaw.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Havalar güzelken izmirliler bir organizasyon ayarlayın

Yorum

yarın yapalım işte

Yorum

bizde gaz eksik biraz, organize olamıyoruz.
                      rahatız biz izmirliyiz
                      1.6 SIDI

Yorum

1.6 SIDI

Yorum

aynen öyle maalesef, toplanalım diyince bi 15 günü buluyor

Yorum

ömer istersen ilk iki kişilik buluşmayı yapalım belki gören gelir belkide diğer arkadaşlar gaz gelir.
                            Birbirimize kahve ısmarlarız. Aslında uğurda ümitliyim
                            1.6 SIDI

Yorum

bu hafta içi izmire geleceğim, buluşabiliriz abi, ne dersin?

Yorum

olur tabi
                                1.6 SIDI

Yorum

İşleniyor...
                                X