Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 Düzce Rafting Etkinliği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2015 Düzce Rafting Etkinliği

Herkese günaydın ihihi
    Bota binmesem de uykusuzluk, yol yorgunluğu biraz yordu. Bugün izinli olmam güzelliğiyle de yorgunluğu attık çok şükür
    Birde ben anlatıyım ihihi

Cumartesi gecesinden yavaş yavaş toplanmaya başladık. Mustafa'ya bizleri ağırladığı için teşekkür ederim. O evin ayrı bir huzuru ve eğlencesi var. Perşembe buluşmasından beri uykusuzluk peşimden gelirken orada saat 3-4'e kadar oturduk, sonrasında da uyuyamadım ama sabah 6'da enerjik şekilde yola koyulduk.

Mehmetçik Vakfı'nda çay poğaça toplanma vs. derken dip gaz devir sonda (sadece Mustada ve Yusuf abi için geçerli ) keyifli bir yolculukla gişelere gelip Ankara ve Anadolu ekibiyle bir araya geldik. Gökhan abinin Düzce'ye ilk giden ben olacağım deyip en son gelmesine hala gülüyorum haha

Mekana güzel bir giriş yaptık, kahvaltının ardından raftinge katılacaksın katılmayacaksın çekişmesi haha raftingciler yerlerini aldı, Erhan abiyle Kadir ATVlere el koydu ve bizlerle paylaştılar. Herkes raftingdeyken biz boşta kalanlar sohbet muhabbet doğa içinde keyifli bir zaman geçirdik. Bizim ekibi bekle bekle gelmediler, bu sefer geliyorlar diye boştan yere başkalarının videolarını çektim hep Bizim ekip de mola verdi ve devam etti. Sonrasında Nurettin abi için seferberlik başlattık

Yemeğimizi yedik, fotoğraflarımızı çektik, dağılan ekiple vedalaşıp tekrar yola koyulduk. Adapazarı'nda tatlılarımızı yeyip tekrar dağıldık. İstanbul trafiği başlarken Oğuzhan'ın sayesinde biraz daha eğlendik ( )

İstanbul'a varıp, KaminariPark'dan Kamil abinin arabayı aldıktan sonrasını hatırlamıyorum, arada sırada Kadir'in seslenmesi haricinde hiçbir şey hatırlamıyorum, evin kapısına kadar yatak konforunda uyumuşum ihihi çok teşekkürler Kamil abi

Organizasyona vesile olan ve katılma imkanı sağlayan herkese çok teşekkür ederim.
    Emre abi emeklerin, çaban, ve dostluğun için çok teşekkürler clapclap obaa
    Keleş VIP Turizm hakkını helal et, çok teşekkürler obaa
    Ankara ve Anadolu ekibi obaa

Yöneticilerimiz, araç içi yol arkadaşlarımız, katılımcılarımız, misafirlerimiz, bu ortama ve buluşmaya emeği olan olmayan herkese teşekkürler. Allah birliğimizi beraberlerimizi bozmasın, daha iyi buluşmalara inşallah
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Köprüyü paylaşamayanlar

kendını bılmez gokhan hadini ve yerını bılceksın haha haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
        çok güzel bir görüntü olmuş
        köpeklerde öyle diyor abi haha
        InsigniaTEAM

Yorum

Köprüyü paylaşamayanlar

Erhan çok kötü sıkıştırmış, "Daracık alanda riskli bir davranış" Gökhan nerdeyse üç köpeği birden sakat veya öbür dünyaya yolcu edecekmiş.

Erhan, kulağını uzat bakiiim. ihihi

Yorum

ben köpekleri çok severim en sadık hayvanlar orda birine bişey olsaydı kızardım size angry

Yorum

Cemil Abi merak etme ben ikisininde kulaklarını çekerim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri

.... İstanbul trafiği başlarken Oğuzhan'ın sayesinde biraz daha eğlendik ( )....
                Duster dakilerin yüz ifadeleri aklıma geliyor haha haha

Yorum

Cemil Abi merak etme ben ikisininde kulaklarını çekerim
                  Gökhan önüne çıkan köpeğe yol vermiş ve durmuş, sonradan hareket etmeye çalışınca da yanından Erhan wınnnnlamış,

Sadece Erhan'ın kulağını çeksen bence yeterli ihihi

Yorum

ben köpekleri çok severim en sadık hayvanlar orda birine bişey olsaydı kızardım size angry
                    haha haha Yusuf abi ya Akşama kadar köpek dövüşleri seyreden benmiydim
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

evet beyler çok güzel bir hafta sonu sizlerle beraber geçirdik inşallah herkesi mutlu edebilmişizdir bir kusurumuz oldu ise affola
                      sitemizde aslan gibi erkeklik taslayıp suya giremem çok hastayım karnım ağrıyor popom ağrıyor diyen üyelerimizede forum aracılığı ile kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum ihihi basta volkan eniştem erhanım kadirim çağrıcım bu isimler aramızda kalsın haha haha unuttuysam yardımcı olun beni niye yazmadım değip gönül bırakmasınlar hak gecer Allah mahfaza haha
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                        haha haha Yusuf abi ya Akşama kadar köpek dövüşleri seyreden benmiydim
                        haklısın kadır adam ısı gucu bırakıp kopek dovusturenlere bakıyor ya

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                          evet beyler çok güzel bir hafta sonu sizlerle beraber geçirdik inşallah herkesi mutlu edebilmişizdir bir kusurumuz oldu ise affola
                          sitemizde aslan gibi erkeklik taslayıp suya giremem çok hastayım karnım ağrıyor popom ağrıyor diyen üyelerimizede forum aracılığı ile kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum ihihi basta volkan eniştem erhanım kadirim çağrıcım bu isimler aramızda kalsın haha haha unuttuysam yardımcı olun beni niye yazmadım değip gönül bırakmasınlar hak gecer Allah mahfaza haha

senı sıdeetttle kınıyorum emre abı liste baz alman gerkıyor benım ne yazıyor lıstede sekı al alt

3-Erhan ve Ailesi 3 Kişi ATV turu yapacak

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

yaaa kadır bıde yusuf dolapderedekı kopek dovuslerıne gıdıyordu dımı unutmusum bak

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                              Orjinal yazı sahibi: emrezxr

senı sıdeetttle kınıyorum emre abı liste baz alman gerkıyor benım ne yazıyor lıstede sekı al alt

3-Erhan ve Ailesi 3 Kişi ATV turu yapacak
                              Erhan abiye katılıyorum 3 kişi gelicektik 2 kişi geldik biz atv yapıcaktık zaten
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                                yaaa kadır bıde yusuf dolapderedekı kopek dovuslerıne gıdıyordu dımı unutmusum bak
                                Aynen ağabey,kangal forumlarına falan uye,bi kerede bana seyrettirmişti,çok üzülmüştüm ama Yusuf abininki güzel dovüşüyordu

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X