Dün gidiştede,dönüştede pek atraksiyon olmadı,şimdiye kadarki en güzel gidiş ve dönüşümüz diyebilirim.
Hız felakettir
Bende Canbaz ile İnsginialarımızı,Yıldızların kapışmasını merak ediyordum. Sanırım Otoyolda gruplara ayrıldınız. Radara yakalananlar ve yakalanmayalar olarak.
Bu arada kazasız belasız herkesin evine dönmüş olmasına çok sevindim. clapclap Aman hız felakettir.
Çok ufak basmalar oldu,oda lanet olsun radara denk geldi bir kaç arkadaşımız,Tolga ağabey gelemedi,gelseydide birşey farketmezdide neyse
Doğru.Gelseydim seni geçmeyecektim (Gülşah hızdan korkuyor) .Ben seni geçeceğim zaman cümle aleme haber veriyorum biliyorsun ))) Güçlü bir araç almanı bekliyorum.250 PS + olması tavsiye olunur
156 hple sana neler yaptım 250 hp alırsam beni nasıl görüceksin abi
bende seni geçecek her zaman ilave beygir bulunur oleyy
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Teşekkür ederim Oğuzhan kardeşim, ellerin dert görmesin, çok güzel bir fotoğraf olmuş
İki yiğit delikanlı beni iyi sıkıştırmış, acayip bi de gıdık oluşmuş, zor nefes alıyor gibi bir görüntü ve yerden ayaklarımda kesilmiş havada gibi durmuşum : ihihi haha haha
Değerli arkadaşlar,
Sizlere o kadar yakın olupta yanınızda olamamak beni çok üzdü.
Malesef işlerimin hafta sonu yoğun olması bu keyifli ortama katılmama engel oldu.
Ancak sizlerin güzel bir gün geçirmesi beni ayrıca mutlu etti.
Organizasyonda emeği geçen, katılan ve katılamayan tüm arkadaşlarıma iyi günler dileklerimle
Sen kalbimizdesin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Kendin söylersin,kendin dinlersin,
Aslında sende inanmak istersin,
Denk gelirsen belki geçersin,
İlk gördüğünde plakamı ezberlersin,
Rüyanda beni geçersin.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Kendin söylersin,kendin dinlersin,
Aslında sende inanmak istersin,
Denk gelirsen belki geçersin,
İlk gördüğünde plakamı ezberlersin,
Rüyanda beni geçersin.
haha haha tamam görürsem söyliyeceğim ağabey
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum