Fatih abi dönüste bizi yakalayabilseydin keske) 230 la ktn nin arkasindan ayrilmadim
Evet Ktn nin Rüzgar tüneline girmişindir limitlerine ulaşmışın KTN nin limiti 230 değil ama haha haha haha haha
EVET abı katılıyorum sana aklı sıra gelmeye calısıyor gerı kalan lımıtlerı acmadan devam ettım ama ınsan oglu ıste sozde ayrılmamıs arkamdan ama aslı neden dıkız aynamda bıle goremedım kuzenının ıcınden gectım 240 ıle
Dün gidiştede,dönüştede pek atraksiyon olmadı,şimdiye kadarki en güzel gidiş ve dönüşümüz diyebilirim.
Hız felakettir
Bende Canbaz ile İnsginialarımızı,Yıldızların kapışmasını merak ediyordum. Sanırım Otoyolda gruplara ayrıldınız. Radara yakalananlar ve yakalanmayalar olarak.
Bu arada kazasız belasız herkesin evine dönmüş olmasına çok sevindim. clapclap Aman hız felakettir.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Dün gidiştede,dönüştede pek atraksiyon olmadı,şimdiye kadarki en güzel gidiş ve dönüşümüz diyebilirim.
Hız felakettir
Bende Canbaz ile İnsginialarımızı,Yıldızların kapışmasını merak ediyordum. Sanırım Otoyolda gruplara ayrıldınız. Radara yakalananlar ve yakalanmayalar olarak.
Bu arada kazasız belasız herkesin evine dönmüş olmasına çok sevindim. clapclap Aman hız felakettir.
Çok ufak basmalar oldu,oda lanet olsun radara denk geldi bir kaç arkadaşımız,Tolga ağabey gelemedi,gelseydide birşey farketmezdide neyse
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Birçok kişiyle tanışamamışız. Mesela SportTourer takımı olarak Ömer Faruk ile tanışmak isterdim. Neyse ki son anda Volkan hocam ile tanıştık.
Kaynaşma aşaması çok iyi fakat tanışmada biraz sıkıntı oluyor biz bekarlar ailecek gelen beyleri tek yakalayabilirsek tanışıp konuşma fırsatı bulabiliyoruz onun haricinde pek sokulamıyoruz Tanışamadıklarımızla inşallah bir sonraki buluşmaya diyelim böylelikle şimdiden yerimizde bilinsin
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Hız felakettir
Çok ufak basmalar oldu,oda lanet olsun radara denk geldi bir kaç arkadaşımız,Tolga ağabey gelemedi,gelseydide birşey farketmezdide neyse
Doğru.Gelseydim seni geçmeyecektim (Gülşah hızdan korkuyor) .Ben seni geçeceğim zaman cümle aleme haber veriyorum biliyorsun ))) Güçlü bir araç almanı bekliyorum.250 PS + olması tavsiye olunur
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum