Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 Düzce Rafting Etkinliği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2015 Düzce Rafting Etkinliği

Güzel süper eğlenceli bir etkinliği daha geride bıraktık. Başta ev sahibi ve heryıl rafting org. için büyük çaba ve emek harcayan Emre abime teşekkür ederim. Tüm katılımcılara ve özelliklede götürüp getiren Yol arkadaşım, yoldaşım Mustafam'a teşekkür ederim.
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      Evet 2 yaz 2 kış ve 2 rafting.... sayısız perşembe ve pazar buluşması kaçıran biri olarak uzaktan sizleri takip etmek bile mutluluk veriyor..

İNSİGNİA TEAM candır... Gerisi HEYECANDIR.. oleyy oleyy oleyy clapclap clapclap clapclap
      Murat kardeşim
      Zaten biliyorduk bir de Gökhan'dan duyduk evsahipliğinizi
      Mutlaka bir Malatya organizasyonuna katılacağım,
      Ama daha da önemlisi gönüller bir olsun yeter

En kısa sürede görüşmk dileği ile

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
        Orjinal yazı sahibi: insgna44
        Evet 2 yaz 2 kış ve 2 rafting.... sayısız perşembe ve pazar buluşması kaçıran biri olarak uzaktan sizleri takip etmek bile mutluluk veriyor..

İNSİGNİA TEAM candır... Gerisi HEYECANDIR.. oleyy oleyy oleyy clapclap clapclap clapclap
        Murat kardeşim
        Zaten biliyorduk bir de Gökhan'dan duyduk evsahipliğinizi
        Mutlaka bir Malatya organizasyonuna katılacağım,
        Ama daha da önemlisi gönüller bir olsun yeter

En kısa sürede görüşmk dileği ile
        Gelirim Hakanım, yalnız bırakmayız seni

Düzce programına dahil olamadım. Sabah geç uyandım. Sonra tek başıma o yol aynı zevki vermez diye gelmekte zor geldi. Eğer gelseydim de, bu sefer botta olamayacaktım. Son 2 haftadır sol omzumla ilgili fizik tedavi görüyorum. Ufak bir sinir sıkışması, biraz kollamak gerekiyor. Botta olmasakta, dostlar ile bir arada olacaktık o da kısmet olmadı. Kamil friendimizi botta yalnız bırakmış olduk.
        Artık güzel olduğuna emin olduğum fotoğraf ve videoları bekliyorum.
        Selam
        Morpheus
        61 TT 971

Yorum

Çok keyifli,bol muhabbetli,bir takım buluşmasını daha geride bıraktık. Bizim buluşmamız cumartesi günü gece 11 de başladı. Mustafanın Beykozda bulunan evinde bazı arkadaşlar toplandık espirilerin havada uçuştuğu bir ortam oluştu. Filimler izlendi bol kahkahalar attık. Gecenin dördünde canımın pastırma çekmesi ile ufak bir macera başladı. Beykozun altını üstünü getirdik ama pastırma bulamadık Tekrar eve döndük ve yumurtalı sucuk ile idare ettik
          suyun ve havanın iyi olması raftingin süper geçmesine neden oldu çok eğlendik. Allah muhabbetimizi neşemizi bozmasın (aminnnn)
          Bu organizasyonda emeği geçenlere Emre abime,Fatih abime Park shopta Çaylarımızı ısmaralayan Erhan Ketene Ve arabasını benimle paylaşan Mustafa Keleşe sonsuz teşekkürler.
          YAŞASIN İNSİGNİA TEAM DOSTLUĞU

Yorum

clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

Bir kaç fotoda benden.

İlk ben geldim ihihi ihihi

Yorum

Değerli insignia dostlar,ı
                Ilk kez katıldım ve inanın ailece çok keyif aldık.emeği geçen bütün arkadaşlara sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Başlangıç tan bitiş'e kadar hep adrenalin di. Biraz çekinmeden oldu. Umarım radar a takılmamışızdır. Yakında belli olur.
                2011 Cosmo Flexi Ride Navigation...

Yorum

oktay gecmis olsun

Cemil abi tesekkuler

Erol bey bizde katiliminizdan mutluluk duyduk

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok güzel bir buluşmaya daha imza attık. Ben ve biraderim emeği geçen herkese ve katılıp neşemizi paylaşan bütün dostlara teşekkür ederiz.

Her ne kadar giderken bir kaza atlatmış olsam(kendime çeki düzen vermem lazım bu konuda ) ve Nurettin abimle beraber alabora olan botun altında, güzel benzetmesiyle çamaşır makinesi, tecrübesi yaşamış olsak da benim açımdan keyifli bir buluşmaydı.

İyi ki varsınız.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Kısa sözlerden sonra gelelim güzelliklere,
                      Fatih bey ile Emre kardeşimin, baş başa vererek, bu güzel organizasyonu düzenleyerek, bizlere muhteşem bir hafta sonu geçirmemizi sağlamalarından dolayı ayrı ayrı TEŞEKKÜR EDERİM. clapclap clapclap clapclap
                      Ayrıca, büyükten, küçüğüne kadar katılım sağlayan tüm “İNSİGNİATEAM” ailesine yürekten sevgi ve saygılarımı sunarım.

İYİ Kİ VARSINIZ.

Yorum

Topukyaylasi ve ardından Rafting etkinliği, yine keyif dolu, eğlenceli ve güzel anlari ile tarihe anı olarak kaydedildi. Bu tür organizasyonlari yapabilmek, katılımcı bulabilmek, katılımcılar ile senkronize olabilmek başarılı olunca, her etkinlikten sonra buraya yazdığımız mutluluk ve teşekkür ifadeleri oluşuyor. Onun için başta Fatih Bey kardeşim olmak üzere organize eden kahramanlara, katilim sağlayan değerli İnsigniateam arkadaşlarımiza ve eğlenmeyi bildikleri için herkese tesekkur ediyorum.

İyi ki varız, iyi ki insigniateam liyiz...en kisa sürede tekrar görüşmek dileğiyle.

Yorum

Katılan ve bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederiz.
                          Ben ve eşim çok güzel bir gün geçirdik.
                          Ankaradan toplamda 5 araba geldik. Geliş yolunda oldukça hızlıydık. ( Ankara gişelerden - Düzce gişelere tam 1 saat 30 dk. da gelmişiz ) Dönüşte 125-130 la döndüm.
                          Hepimizde şüphesiz çok eğlendik. Yavuz abilere de yaşadıkları küçük kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
                          İnşallah bir dahaki buluşmada yine görüşmek dileğiyle.

Saygılar ve sevgiler.

Yorum

Benim icinde cok yorucu cok heyecanli her anlamda tozumu attigim muhtesem bir bulusma oldu emegi gecen herkese tesekkur ederim
                            F30 Sport+

Yorum

İNSİGNİATEAM benzer forumların hiçbirinde olmayan sevgi, saygı, dostluk, dayanışma
                              örnekleri vermeye alışkın bir topluluk. Güle oynaya, kazasız belasız gidip döndünüz şükür
                              Eminim Fatih Bey, yeni buluşmanın planlarını yapmaya başlamıştır bile ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                                Benim icinde cok yorucu cok heyecanli her anlamda tozumu attigim muhtesem bir bulusma oldu emegi gecen herkese tesekkur ederim
                                Gökhan Erhanla Senin Köprüye giriş videon süper olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X