Gunesli ve guzel birgunden herkeze gunaydin derenin suyunu isitmaya basladim ben merak etmeyin ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Ben evdeyim, herkese hayırlı yolculuklar,
Çok güzel bir organizasyondu
Ayrıca, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. clapclap clapclap
Yavuz kardeşime de geçmiş olsun.
Yine şahane bir organizasyon oldu,
Başta Fatih Hocam olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler
Evsahipliği için Emre kardeşim iyi ki varsın bee
Rafting de ilk tecrübemi VIP locadan katılmama izin veren Neşter Team de ayrıca teşekkürler
Gökhan kardeşim bizim ufaklık uyuduğu için hemen teker döndürdük
Saat 19:30 da evdeydik umarım senin yolculuklar iyi geçer İstanbul dönüşünde dikkatli sür.
Ali Hocam yoktun ama gözün aydın
Volkan hocamdan 4 boy yedim
Yanlız çok nefesli bir canavar olmuş Volkan hocamınki
İnsanı yavaş hissettiriyor da 200 le radar girdik o ayrı
Rafting hk.
Dalgaları dipten gördüm. Bizim botta bir bombe mi varmış neymiş rehberin yalancısıyım. Ama sağlam devrildik. Can yelekleri olmasaydı göçmüştük.
Şu ana kadar katıldığım en deli dalgalı rafting.
Devasal bir çamaşır makinesine girip 1-2 dakika sürüklenip döndükten sonra çıktık.
Kemiklerimin iliğine kadar dondum.
Şükür ki bir dert olmadı.
Bizim ekip çok ucuz kurtardık . Adrenalin sarhoşu olduk.
Gelelim bizim Team'e
İstanbul dışından katılan tüm dostlar ile hasret giderdik ayrıca bir mutluluk kaynağı.
Erhan , Volkan hayatımda bukadar uslu ve dikkatli sürücüler hiç görmedim.
Avrupa Birliği'ne girdik zannettim.
Yusufum sürdüğün araba da güzelmiş. Metin seninki yakıyor. Kırmızı Ankaralı İnsignia de yakıyordu.
İstanbuldaki Team zaten Eşsiz, hepinize çok teşekkür ederim dostlar.
Iyi ki varsınız.
Evet Arkadaşlar Yine çok keyifli bir etkinliğe daha sizlerle imza attık.
Sabah 07:30 da Mehmetcik tesislerinde yola koyulduk go proları start ettik ve keyifli bir şekilde düzceye kadar gittik mükemmel bir hava vardı dostlarla daha da sıcak oldu bu arada br gün önceden Tunceliden yola çıkan gökhan kardeşimiz gece boluda kaldı buna rağmen en geç gelen üye oldu haha sonrasında rafting mekanına geçildi kahvaltılar yapıldı vre hummalı bir kıyafet giyim işinden sonra rafting eğitimi alındı sonrasında vira bismillah dedik suyun hızı şimdiye kadar gittiğimiz en hızlısı idi su soğuktu dalgaların içine girip çıktıkça suyun soğukluğu daha net anlaşılıyordu rafting sonrası öğle yemeği yendi bu arada su dan korkan ve rafting yapmayan arkadaşlar ATV leri ağlattılar haha digerleri ise güxel havanın keyfini çıkardılar sonrasında yola koyulmadan önc vedalaşma zamanı başlaadı
Bursandan hakan hocam,Zonguldaktan Deniz hocama, Çankırıdan İhsan kardeş ve Ankaradan süpriz bir ekip geldi yavuz ve kardeşleri Ömer faruk,Özmen,Ersin,Alperi ve Cemil abi ile vedalaştık ve yola çıktık dönüşte Gülpınar tesislerinde tatlı yemek için durduk güzel ekmek kadayıflarını yedik enerjimizi topladık ve istanbula döndük bu gün yeni üyemiz vardı inşallah memnun kalmıştır.
Bu etkinlikte büyük Emeği olan Düzce Emre kardeşime canı gönülden teşekkürler.
Yorum