Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Program Hakkında bilgi vereyim her zamanki gibi Toplu gidiliyor İstanbul olarak
07:30 Mehmetçik Tesislerinden Hareket
09:30 Düzce Gişeleri
10:00 Mekana ulaşma kahvaltı acık büfe
11:00 elbise giyimi ve rafting hazırlığı
11:30 rafting ön brifing
12:00 rafting start
14:00 rafting parkur sonu
14.30 duş ve dönüşe hazırlık
15.00 açık büfe yemek
16.00 program bitiş
Not:Saatlerde ufak kaymalar olabilir lütfen güncellemeleri takip edelim.
Fatih Bey o zaman Ankara ekibiyle yine Düzce İstanbul tarafı gişelerinde buluşuruz o zaman. Erken gelen gişelerde beklesin.
Cihazı ilk aldığımda uzun yola çıkmıştım. Kafadan 2 radarda yavaşladım cihazın parası çıktıydı. Tabi uyardığı yerde radar olmayadabiliyor. O kadar yolda sadece 1 kere Amasya'da yakalandım. Onda da ya hanımın dırdırından dikkatim dağıldı görmedim ya da işaretlememişler ondan es geçtiydim.
Bu speedcam dosyalarını sanırım insanlar işaretliyorlar. Mesela cihaz üzerinde bildiğin bir noktayı sende işaretliyebiliyorsun sonra ordan geçerken uyarıyor seni. Yani %100 değildir ama yine de işe yarıyor.
İstersen sana vereyim dönerken dene. Ama vantuzlu cama takman lazım
Google Earth kurulu ise bu dosyaya çift tıkla güncel yerleri gösteriyor. Hatta üstte "yol tarifi al"a Tunceli->Düzce olarak gir yoldaki radarların yerini bilgisayardan da görebilirsin.
Efendiiim, bugün perşembe, büyük buluşmaya az kaldı.Bizler bir buluşmayı daha uzaktan takip etmek durumundayız.Malum mesafelerin -özellikle kısa etkinlikler için- bazen aşılması güç olabiliyor.Hepinize keyifli, eğlenceli aktiviteler diliyorum.Tüm üyelerin sağlıcakla evlerine ulaşmaları en büyük dileğimiz.
Google Earth kurulu ise bu dosyaya çift tıkla güncel yerleri gösteriyor. Hatta üstte "yol tarifi al"a Tunceli->Düzce olarak gir yoldaki radarların yerini bilgisayardan da görebilirsin.
Bilgisayara yüklemedim ama bilgi doğru mu?
Yokda pazar günü Türkiye ekonomisine ciddi bir katkı da bulunabiliriz
Şurada>> http://www.turkeyforum.com/satforum/...8#.VSbvaPmsV7Q
ilk mesajda sürekli güncelleniyor. En son Nisanda (bu ay) güncellenmiş. İlk mesajın en altında 2 dosya var (üyeler indirebiliyor).
Biri .kml, diğeri .txt dosyası. .kml olan lokasyonları Google Earth ta görmek için. .txt olan dosya da GPS'e atılıyor.
Ben GPS cihazına atıyorum. Ama akıllı telefonlarda IGO kullananlar nasıl yapıyor ya da oluyor mu bilmiyorum (ama muhtemelen oluyordur)
Bunun dışında telefonda kullandığım Sygic porgramı var. Onda da gösteriyordu yanılmıyorsam. Ama onun işleyiş şekli nedir ne kadar doğrudur bilmiyorum.
IGO Speedcam için dediğim gibi %100 garanti olmaz tabi ama faydası oluyor.
Speedcam.kml'yi tıklayınca zaten Earth açılıyor. Ama işaretli lokasyon adları karışıklık yaratabiliyor. Onu engellemek için 1. resimdeki gibi yaparsanız daha uygun görüş alanı oluyor.
Sonra 2. resimdeki gibi zoom yaparak yol üzerindeki işaretli radar noktalarını daha rahat görebilirsiniz.
Yorum