evet beyler beklenen an geldi herkezin içi kıpır kıpırdır umarım benimde öğle ama benimkisi biraz farklı soğuk bi hava var düzcede
pazar günü hava güneşli 15 derece gözüküyor
şimdi geçen yıllarda yaptığımız etkinlikte bazı sorunları inşallah bu etkinlikte yaşamayız rafting yaptıkdan sonra duşların soğuk olduğundan bahssetmişlerdi arkadaşlar şunu söylemek isterim oradaki bütün tesisler güneş enerjisi ile sularını ısıtıyor eğer güneş olmazsa suları sıcak beklemeyin ılık olur bilginize birde cok önemli beyler su sayı olaylarını kesinleştirelim ona göre bot temin edecekler clapclap clapclap clapclap clapclap
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
bir itirafta bulunmak istiyorum haha haha haha haha
aklıma geldikçe gülüyorum ihihi ihihi ihihi ihihi
Zar zor verdikleri ıslak şeyi o kadar kalabalığın içinde giydim.Sevinerek dışarı çıktım.Bir baktım herkes ters giymiş . İçimden gülmeye başladım.Popo kısmından giydiğim ıslak şey çok sıkıyordu.Gülşah yanıma geldi.Gülmeye başladı.Bende gülmeye başlamıştım.Çünkü herkes ters giymişti.Gülşahta bunu fark etmişti bence .Sonra Gülşah daha çok krize girince haha haha haha haha
Arkadaşlar fermuar sırt kısmında kalmalıdır,dikkat edin haha haha haha haha ihihi ihihi ihihi
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Zar zor verdikleri ıslak şeyi o kadar kalabalığın içinde giydim.Sevinerek dışarı çıktım.Bir baktım herkes ters giymiş . İçimden gülmeye başladım.Popo kısmından giydiğim ıslak şey çok sıkıyordu.Gülşah yanıma geldi.Gülmeye başladı.Bende gülmeye başlamıştım.Çünkü herkes ters giymişti.Gülşahta bunu fark etmişti bence .Sonra Gülşah daha çok krize girince haha haha haha haha
Arkadaşlar fermuar sırt kısmında kalmalıdır,dikkat edin haha haha haha haha ihihi ihihi ihihi
Uyari yerindeydi tesekkurler)))
Yine de ters köşe olmamak için soralım farklı modeller de var )
Bu arada Gebze çıkışı itibari ile sanırım sapanca ayrımına kadar belki 20 tane giriş çıkış ölçen radar koymuşlar.
Geçtiğimiz haftasonu Düzce deydim. Bir kaç tanesinin önünden 200 üzerinde geçtim, sonra farkettim ki her yerdeler
Sonra aldım otomatik pilota 131_131
Bu arada Gebze çıkışı itibari ile sanırım sapanca ayrımına kadar belki 20 tane giriş çıkış ölçen radar koymuşlar.
Geçtiğimiz haftasonu Düzce deydim. Bir kaç tanesinin önünden 200 üzerinde geçtim, sonra farkettim ki her yerdeler
Yorum