Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aydın / Söke "Mini" Buluşma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aydın / Söke "Mini" Buluşma

Çok güzel sıcak ve samimi bir buluşma olmuş. Tebrik ederim Aklıma bir babanın 3 oğluna gittiği her yerde bir ev yapmasını öğütlediği hikaye geldi.

Orjinal yazı sahibi: mazelife
    Manuel araçta hız sabitleyicisi aklıma takılan farklı bir konuydu, araç manuel olduğu için yokuşları bayılmadan nasıl çıkacağı aklımı karıştırıyordu, otm. araç vites düşürüyor ama manuel'de Nasıl yaptığını anlayamasamda vites düşürmek falan gerekmiyor.
    Araçlarımız turbo motor olduğu için düşük devirde yüksek tork üretiyor. Bu sayede vites düşürmeye gerek kalmıyor. Önceki aracım 2006 dizel manuel Megane'da da kullanırdım, çok faydalı bir düzenek.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Kesinlikle Fatih abi, bizim ailemizinde en güzel özelliği değil midir saygı?

Yorum yazan herkese teşekkürler, senede bir iki mini buluşmalarımız olsada aileden olmak çok güzel.

Yorum

Aracıda yanlış yerde anlattım galiba ama kusura bakmayın, ben bi soluk hepsini yazmışım istanbulda bi buluşmayada katılmak isterim kısmet olursa, kardan yollar açılırsa gelicem. Herkese hayırlı akşamlar.
        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

İşleniyor...
        X