Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aydın / Söke "Mini" Buluşma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aydın / Söke "Mini" Buluşma

Herkese iyi geceler, geçenlerde ailemize danışan ve şans eseri cevap vermem ile tanışmamıza vesile olan Insignia aracı ile "mazelife" kullanıcı adına sahip Taner abi bugün yeni aldığı Insignia'sı ile Aydın/Söke/ Bağarası'na geldi. Ve yine şans eseri yolda denk geldik, ayak üstü tanışmanın ardından kahvede çaylarımızı içtik.
    Ve sohbet esnasın tabi ki konumuz Insignia idi. Sonrasında 1.6 Turbo 180 Hp + Sunroof ile biraz gazladım. İlk defa bu motorda Insignia kullandım ve hayran kaldım diyebilirim. O çekiş hissi, o verdiği güven bambAŞKa birşey. Sonrasında benim aracım ile Taner abi gazladı pek fazla basmada " rolleyes " onun yorumlarını bekliyorum konumuza. cool Sonrasında iki araç fotoğraf çekimi ve InsigniaTeam etiketi yapıştırdık aracına. Artık resmen bizden birisi. cool

Ynt: Aydın / Söke "Mini" Buluşma

Tebrikler Uğur
    İnşaallah bende birgün uğrayacağım Bağarasına
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Guzel ve samimi bir bulusma olmus tebrikler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tebrikler...Fotolari bekliyoruz

Yorum

Tebrikler absinthe. uğur. clapclap

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

mini mini buluşmalar ile tüm Türkiye'yi kaplıyoruz
            Tebirkler

Yorum

Bülent abi o kadar geldin, geçtin görüşemedik. Muhakkak bekliyorum. Herkese kapımız açıktır.

Taner abi ile tanışmamızda tamamen şans oldu. Aracını alırken danışmak için konu açmıştı, cevap verdim. Profilimdeki yer kısmında Söke yazıyor oradan konuşarak konuşarak, aynı semtte yaşadığımızı, hatta komşu olduğumuzu öğrendik.

Yorum

Ne güzel, memleketimizin her köşesine bir 'OCAK' açıyoruz
                İnsigniateam Ailesi her geçen gün büyümeye devam ediyor

Yorum

Kesinlikle Şaman Abi, durmadan genişleyen ve birbirine bağlı bir aile olarak büyümeye devam ediyoruz.

Yorum

çok güzel hareketler bunlar devamını bekliyoruz

Yorum

Türkiye'nin neredeyse heryerinde çalacak bir kapımızın olduğunu bilmek çok güzel
                      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

clapclap clapclap Tebrikler
                        2010 1.6T Cosmo

Yorum

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
                          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Uğur kardeşimle tanışmamıza vesile olan insignia team ailesine teşekkür ederim. Birbirimizi sima olarak tanıyoruz fakat jenerasyon farklılığından, benimde dışarıda çalışmamdan dolayı bir tanışıklığımız yoktu. İnsignia team'de tanışmamız büyük tesadüf, burda yolda karşılaşmamız farklı bir tesadüf Kendisi beni kendi köyümde çok güzel ağırladı, çayımı kahvemi içirdi, çok güzel ve soğuk olmasa sonunun gelmiyceği güzel bir muhabbet ettik. İnş. kendisi kısa zamanda istanbula gelicek Aracı alalı 1 hafta kadar bir süre oldu, 1000 km gibi kullanma fırsatım oldu. Araç görünüm olarak gerek içiyle gerek dışıyla beni fazlasıyla memnun etti. İyi yanlarını söylemekle gerçekten konu çok uzar, ben beni zorlayan, kötü değilde "alışma sürecinde zorlandığım" yanlarını ve çok iyi yanlarını söyliyim. Direksiyon ve süspansiyonlar, ilk kullanmaya başladığımda ağır ve sert geldi, d segmentte bir araçta bu kadar sert bir direksiyon beklemiyordum, forumda araştırdığımda durumun böyle olduğunu gördüm. Uğur kardeşimin aracını kullandıktan sonrada bunun benim aracıma özgü birşey olmadığını gördüm ve içim rahatladı,alıştımda sayılır. Aracın performası çok çok iyi ama ben dün uğur sürdüğünde gördüm 3 vites'te 140 ı görünce biraz sağda solda tutucak yer aradım 2 gün önce aydına girerken radara girdim, çevirmeyle radarın arası biraz kısa olduğundan dolayı radar çevirmeye haber verirken ben yanlarından geçiyordum, polis arkamdan bakakaldı Ceza eve gelir muhtemelen. Tartışmalara konu olan, yakıt konusuna değinmek isterim, ayda 1000 km gibi bir km yaptığım için aracın yakıtını düşünerek almadım ama uzun yolda sabit 90'la 6 sabit 120'yle 7 litre yakıt yakıyor ve bu yakıt bu araç için bedava. Dizel aracımla 6-7 litreyi görürken, bu araçta 7 çok iyi, tabiri caiz uzun yolda kokluyor. Bu rahata bu konfora bu yakıt bence fazlasıyla değer. İstanbul içinde 10 yakıyor. 100 km' de ,istanbuldada 10 litrede yaksın bu araç. Yakıt konusunda konuşulması gereken bu aracın çok yaktığı değil, mevcut benzin fiyatlarıdır. Afl özelliğide premium bir özellik, uzun yolda sadece direksiyon çevirdiğinizden dolayı sabaha karşı uykunun bastırması kaçınılmaz oluyor Manuel araçta hız sabitleyicisi aklıma takılan farklı bir konuydu, araç manuel olduğu için yokuşları bayılmadan nasıl çıkacağı aklımı karıştırıyordu, otm. araç vites düşürüyor ama manuel'de Nasıl yaptığını anlayamasamda vites düşürmek falan gerekmiyor. Aracın konsol ve koltuk kombinasyonu sürücüyü çok iyi sarıyor ve güven hissi veriyor. Biraz uzun oldu ama konular biraz birikti İyi niyetleriniz ve okuduğunuz için teşekkür ederim. Saygılarımla.
                            2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Güzel Dostlukların kurulması gerçekten güzel
                              iki farklı jenerasyon abi kardeş ilişkisi içinde bir birlerine saygıda kusur etmemişler
                              tebrikler arkadaşlar clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X