Bugün yeni üyelerimizden Mehmet(Siruis) Hocam la küçük bir buluşma gerçekleştirdik.. Mehmet hocam ilçeden geldiği için ani gelişti Malatya Park AVM de çaylarımızı içtik biraz sohbet ettik.. Daha sonra fotoğraf çekerken bizi gören bir insignia daha aramıza katıldı..O da Konya da hukuk okuyormuş hemşerimiz Mehmet kardeşimiz.. Onu da foruma davet ettim..Malatya dan herkese selamlar ve saygılar..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
''MALATYA'' İnsignia team buluşması2
Collapse
X
-
Ynt: ''MALATYA'' İnsignia team buluşması2
Murat hocam la tanışmak sohbet etmek büyük keyifti.Ayrıca benim aracima ufak dokunuşlar yaptı çok teşekkür ediyorum.Malatya 'nin potansiyelini çıkaracağız sanki ortaya bizi izlemeye devam edin saygılar sevgiler herkese...
-
Orjinal yazı sahibi: siriusMurat hocam la tanışmak sohbet etmek büyük keyifti.Ayrıca benim aracima ufak dokunuşlar yaptı çok teşekkür ediyorum.Malatya 'nin potansiyelini çıkaracağız sanki ortaya bizi izlemeye devam edin saygılar sevgiler herkese...
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Vayyy super) insallah bir gun bizde katiliriz
Orjinal yazı sahibi: FacomXMasallah
Devamini bekliyoruz
clapclap
Yorum
-
Maşaallah, barekallah,MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairMalatya süpersiniz
Darısı başımıza
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Elazig guzel olur murat hocam
Orjinal yazı sahibi: BABOLİhayırlısı olsun devamını beklıoyoruzOrjinal yazı sahibi: ratipMalatya farkını ortaya koymuş. Tebrikler
Orjinal yazı sahibi: bilgecemMaşaallah, barekallah,Orjinal yazı sahibi: God_is_loveclapclap clapclap güzel bir buluşma olmuş devamını bekliyoruz
Yorum
Yorum