Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Orjinal yazı sahibi: cagri
    Orjinal yazı sahibi: YK34
    2012 yılında katıldığım İnsigniateam ailesinde çok değerli abiler ve kardeşler kazandım.
    Bu büyük ve muhteşem aile ile geçirdiğim her an benim için çok değerli.
    Bu sene de mükemmel ötesi bir kış organizasyonu yaşadık.
    Organizasyonda büyük emeği olan
    moderatörümüz Fatih kardeşime
    Sevgili adminlerimiz Çağrı ve Nuretin kardeşime
    Birbirinden değerli hediyeler için
    Ali kerdeşime
    Mustafa kardeşime
    Erhan kardeşime
    Ahmet kardeşime
    Sufyan abime
    Melih kardeşime
    Ferhan abime
    Ömer Faruk kardeşime
    Paşa Tuning'e
    Etkinlik sponsorumuz Opel Gerçek'e
    Çok teşekkür ederim

Yaşasın İnsigniateam kardeşliği
    clapclap clapclap clapclap

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
    Adamin dibisin yilmaz abi iyiki seni tanimisiz seni seviyoruz
    Ne kadar centilmen bir grubuz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Değerli arkadaşlar, kaliteli birlikteliğimizde emeği geçen herkese, hediyeler için sponsorlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi bir borç bilirim.
      Umarım bir sene sonraki organizasyonda tüm odaları doldururuz.
      (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Orjinal yazı sahibi: cagri
        Orjinal yazı sahibi: YK34
        2012 yılında katıldığım İnsigniateam ailesinde çok değerli abiler ve kardeşler kazandım.
        Bu büyük ve muhteşem aile ile geçirdiğim her an benim için çok değerli.
        Bu sene de mükemmel ötesi bir kış organizasyonu yaşadık.
        Organizasyonda büyük emeği olan
        moderatörümüz Fatih kardeşime
        Sevgili adminlerimiz Çağrı ve Nuretin kardeşime
        Birbirinden değerli hediyeler için
        Ali kerdeşime
        Mustafa kardeşime
        Erhan kardeşime
        Ahmet kardeşime
        Sufyan abime
        Melih kardeşime
        Ferhan abime
        Ömer Faruk kardeşime
        Paşa Tuning'e
        Etkinlik sponsorumuz Opel Gerçek'e
        Çok teşekkür ederim

Yaşasın İnsigniateam kardeşliği

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
        Adamin dibisin yilmaz abi iyiki seni tanimisiz seni seviyoruz
        Ne kadar centilmen bir grubuz

[center]
        İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Gece sizler ile otelde kalıp bir sonraki gün kahvaltıya eşlik edemediğim için kusura bakmayın
          (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Topuk yayalasi inis videosu kamil abiye torpil yaptik ama artik olacak okadar 1 depo yakit hediye etti beni basa koy diye haha
            http://youtu.be/F1n3aXI6ZA4
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Neyin reklamını yapıyorsunuz haha haha haha haha
              2010 1.6T Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: God_is_love
                Neyin reklamını yapıyorsunuz haha haha haha haha
                eeee şey arabasi şey ihihi
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                  Topuk yayalasi inis videosu kamil abiye torpil yaptik ama artik olacak okadar 1 depo yakit hediye etti beni basa koy diye haha
                  Emre abi süpersin clapclap
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                      Murat hocam ben bu tur organizasyonlara katildim sanada kesinlikle tavsiye ederim... ben nisan 2. Haftasi izine ayrilacam rafting olursa sende gelir tadina bakarsin
                      Doğrudur Gökhan'ım.. Ben etkinlik özürlü bir üyeyim.. Hayırlısı diyelim..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Orjinal yazı sahibi: insgna44
                        Walla icim gitti bu konuyu takip etmek hic istemedim.ama yinede dayanamayip okuyorum:s yerinizde olmak vardi dun ve bugun....
                        bu arada gidis donus videolari v.s varsa bekliyorum
                        Aynen gökhan.. hem merak ediyorum hemde özellikle bu konuya bakmak istemiyorum.. karmaşık duygular içerisindeyim.. Bu hafta sonu çok sikintili gecti yani..
                        Bu arada insigniateam logolu ne hediye varsa bende istiyorum ona gore lutfen herkes uzerine alinsin bi zahmet
                        +9999999999....))
                        Arkadaşlar,

Hediyeler etkinlik katılımcı sayısına göre yapılıyor anlayışınız için teşekkürler.
                        Sıkıntı yok Sayın abim biz işin gırgırındayız.. Anlayışlı üyeleriz.. Elbet bir gün bizde katılırız ihihi

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bu arada fotoğraflar süper.. Sizler süpersiniz.. Etkinlikler muhteşem..Yanınızda olamasakta takipteyiz.. 1000 i aşkın fotoğraf ve 100'lerce dakikalık videolar varmış diye duydum.. Bekliyoruz..
                          clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

Tesisin arkasındaki tepeye giden karlı yolu bozulmamış şekilde görünce dayamadım vurdum düldülü rampaya ama çıkamadık ihihi Emir'im de gaza geldi ben deneyebilir miyim dedi... Buyurun ne yapmış izleyelim
                            http://youtu.be/DkbAJkYK7YE

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Omerim senin yükün ağır
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                                Abi video güzel olmuş. Ama o dayının bakış neydi öyle

Yorum

İşleniyor...
                                X