Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Fatih abi,

Beğendiğinize sevindim.
    Değer ve sevgi karşılıklı olunca anlam kazanıyor.

Paketleri birebir kendim ve Pazarlama Sorumlumuz Yasemin ile hazırladık.
    Bende hediyelerimizi hazırlarken bana yardım eden, her detayla ilgilenen sevgili Yasemin' e teşekkür ediyorum.

Yorum

tmr
      Orjinal yazı sahibi: DEMIRALP
      Değerli İnsigniaTeam üyeleri;

Gerçek Otomobilcilik San. ve Tic. A.Ş.olarak 07–08 Şubat tarihlerinde yapmış olduğunuz Topuk Yaylası etkinliğinde aranızda bulunmaktan mutluluk duyduk.
      Gerçekten sizlerinde mesajlarınızda belirttiğiniz gibi beklentilerin üzerinde ve keyifli bir organizasyon oldu.
      Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
      İnşallah bundan sonraki etkinliklerinize de katılmak kısmet olur.

Araçlarınızla ilgili her türlü teknik destek, soru veya ihtiyacınızda koşulsuz hizmetinizde olduğumuzu da ayrıca belirtmek isterim.

Barış DEMİRALP
      Gerçek Opel Servis Müdürü

Teşekkürler opel gerçek. tmr
      [Center]    
                             1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Gerçekten yine evden imrenerek takip ettiğim harika bir buluşma olmuş, Rabbim böyle güzel bir buluşmada aranızda bulunabilmeyi nasip eder inşallah Emeği geçen herkesi tebrik ederim hepiniz harikasınız

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
        Karla kaplanan göl etrafında insigniaları test ettik sonuç başarılı

Yusuf abi çok güzel bir resim olmuş büyük boyutlusunu atabilir misin
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DEMIRALP
          Değerli İnsigniaTeam üyeleri;

Gerçek Otomobilcilik San. ve Tic. A.Ş.olarak 07–08 Şubat tarihlerinde yapmış olduğunuz Topuk Yaylası etkinliğinde aranızda bulunmaktan mutluluk duyduk.
          Gerçekten sizlerinde mesajlarınızda belirttiğiniz gibi beklentilerin üzerinde ve keyifli bir organizasyon oldu.
          Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
          İnşallah bundan sonraki etkinliklerinize de katılmak kısmet olur.

Araçlarınızla ilgili her türlü teknik destek, soru veya ihtiyacınızda koşulsuz hizmetinizde olduğumuzu da ayrıca belirtmek isterim.

Barış DEMİRALP
          Gerçek Opel Servis Müdürü

Opel GERÇEK Ailesine Bu güzel organizasyonda yanımızda olduğundan ve önem verilerek hazırladıkları hediyeleri bizlere sundukları için teşekkürler clapclap clapclap clapclap clapclap
          GERÇEK Ailesinden Barış beye ve Zeki Beye bizleri yanlız bırakmayıp, katılımlarından dolayı çok teşekkürler.. clapclap clapclap
          OPEL'de GERÇEK ÇÖZÜM ZEKİ USTA
          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oyku
            ya bu nasıl bi forum bayıldım resmen 3- 5 gundur takıp ediyorum özellikle buluşmalarıve etkinlikleri.. böyle bi forum görmedim şimdiye kadar. Birlikteliğinizi kutluyorum ve daim olmasını diliyorum.. alkışlayamıyorum ama siz alkışladı varsayın.
            Ankara ekibi ile tanışın ve birlikteliğe sizde katılın
            welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Orjinal yazı sahibi: oyku
              ya bu nasıl bi forum bayıldım resmen 3- 5 gundur takıp ediyorum özellikle buluşmalarıve etkinlikleri.. böyle bi forum görmedim şimdiye kadar. Birlikteliğinizi kutluyorum ve daim olmasını diliyorum.. alkışlayamıyorum ama siz alkışladı varsayın.
              Ankara ekibi ile tanışın ve birlikteliğe sizde katılın
              welcome
              inşallah cokhosbuldum

Yorum

Yorum

Insigniateam sayesinde geçirdiğimiz bu mükemmel hafta sonu için başta yöneticiler ve sponsorlar olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.
                  Herşey mükemmeldi, hayatımda katıldığım en eğlenceli etkinliklerden birisi oldu sayenizde, iyiki varsınız
                  1.6 Turbo 180hp Cosmo

Yorum

Ali abi at seni geri geri geçmiş yaaa puuu sana haha haha haha
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ali Resimler Süper Çocuklar süper Maşallah diyelim.

Emre bence Atlı olan resimde süper tam duvar kağıtlık olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Opel GERÇEK 'e hem hediyeleri için ve yanımızda bulundukları için sonsuz teşekkür ediyorum clapclap clapclap clapclap clapclap obaa obaa obaa obaa

Yorum

Güzeldi diyemeyeceğim,muhteşem bir organizasyon daha geride kaldı..
                          Başta Sayın Moderatörümüz Fatih Bey,e kocaman bir teşekkürü borç bilirim.Sonrasında hiçbir organizasyonda desteğini esirgemeyen Mustafa Keleş kardeşime,Ferhan abime,Ali kardeşime,Ahmedime,elmalar için Faruk kardeşime ve ilk defa olmasına rağmen aramızda olan ve değerli hediyeler organize eden Opel Gerçek'e çok çok teşekkürler..
                          Birlik,beraberlik,dostluk,yardımlaşma =INSIGNIATEAM
                          Kurucularımız Nurettin ve Çağrı kardeşime de teşekkür etmeden geçersek olmazzz
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Sevgili Ali fotograflar çok güzel ufakliklarda bir o kadar tatli bir dahaki buluşmada iki Ela'yi bir araya getirelim mutlaka selamlar sevgiler.
                            2009 INSIGNIA COSMO 180HP DVD800 TEKNİK GRİ

Yorum

Eller havayaaaaaaaa
                              http://youtu.be/WEDLdVHvK58
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Buda orjinali haha haha haha
                                http://youtu.be/DIWLn4ab87E

Yorum

İşleniyor...
                                X