Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Murat hocam ben bu tur organizasyonlara katildim sanada kesinlikle tavsiye ederim... ben nisan 2. Haftasi izine ayrilacam rafting olursa sende gelir tadina bakarsin
    F30 Sport+

Yorum

Evet ördeklerin fotoğrafını Nurettin beyler çektiler bizimle paylaşırlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok keyif aldığım, tam anlamıyla deşarj olduğum hiçbir eksiklik hissetmediğim bir organizasyon oldu. Hediyeleri ve varlıkları için sponsorlarımıza ve gelip mutluluğumuzu artırarak paylaşan üyelerimize ve gelemeseler de gönülleri bizimle olan dostlarımıza çok teşekkür ederim.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Anlatılmaz yaşanır derler ya işte öyle bir haftasonu geçirdik havanın güzelliği ortamın manzarası otelin güzelliği ama en önemliside İnsigniaTeam kardeşliğinin dostluğun olduğu bir ortamdı

Bunları yaşamamıza vesile olan Fatih abim başta olmak üzere tüm abi ve kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim

Sponsorlarımıza ayrı bir teşekkür etmek isterim hediyelerinin hepsi birbirinden güzeldi kesenize bereket

Allahım nice organizasyonları nasip eder inşallah

2010 1.6T Cosmo

Yorum

Evet Gökhan kardeşimiz çok iyi bir konuya ayak bastı.
            Insignia Team etkinliklerini Kaçırmamalı!
            Hatta benim şöyle bir tezim var.
            InsigniaTeam etkinliğine katılmak sağlığımıza sağlık katıyor.

Kanıtlayamam ama iddiam şu.
            Katılım öncesi ve sonrası diye Kan testleri yapılsın.
            Eminim ki metabolizmaya iyi gelen , ruh ve beden sağlımıza katkı yapan değerlerin ölçümleri daha iyi çıkar.

Tabiki en önemli değer kimseyi ayırmadan herkesin nasibine göre dostluk ve samimiyet kurmasıdır.

Eminim ki bir çok üye hayatlarında ilk defa bukadar güzel ve değişik bir deneyim yaşamaktadır.
            (Kendimden örnek vermem gerekir ise 39. yaşımdayım ve son 5 yıldır Team ile bu güzellikleri yaşıyorum ondan önce sadece bireysel veya ailecek hayatın güzelliklerini keşfediyordum)
            Toplumda birlikte olma ve hareket etme ortamı yakalamak ve buna destek vermek çok önemli bir mevzu.
            Insignia Team'e katılan veya katılma şansı bulamayıp Team'li olan herkese destekleri için teşekkürler.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia

Jantlara Bak...
              [/quote]

Kışlıklarda böyle abi 18' cosmo
              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Dışa dönük , enerji dolu aktif olan dostlarımızın yanında , Daha sessiz, kalbinden ve içinden bu coşkuyu yaşayan dostlarımızın da Team'de yer alması beni ayrı mutlu ediyor.
                Bu dostların da manevi değerini kucaklamak bana müthiş bir Sevinç veriyor.
                Cumartesi günkü törende Yektağnın içinden gelerek müthiş bir enerji ile haykırdığı gibi
                "IYİ Kİ VARSIN InsigniaTeam."
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

2009'da başlayan serüvene ben 2012'de dahil oldum. Şimdi 2015 yolun yarısına dair çok güzel anılarım var. Bu sürede 2 insignia eskittim Die Hard rozetimiz var.

İnsigniateam ailesi her geçen gün biraz daha büyüyor, içinde olmak, birazda olsa buna katkı yapabilmek önemli. Sevgili admin Nuri'nin dediği gibi hayatı daha kaliteli tüketebilmek ve daha büyük bir ailenin parçası olabilmek güzel. Bende emeği olan tüm friendlere Teşekkür ederim.

Topuk yaylası 2. gidişimizde bizi daha bir mutlu etti, sanki bize özel bir mekan gibi daha iyi kaynaştık. Yeni dostluklar ile biraz daha büyüdük. Bu seferki horon seramonisinde yer alamadım, inşallah bir dahakine telafi edeceğiz.

Buluşmaya adı gibi GERÇEK bir değer katan OPEL GERÇEK'e; Sevgili Ali friendime, Ferhan ağabeyimize, Doktorumuza Kaminari Park'a emeği geçen tüm dostlara bende kendi adıma Teşekkür ederim.

Ellerinize, yüreğinize, cebinize sağlık.

Selamlar,
                  Morpheus
                  Morpheus
                  61 TT 971

Yorum

Ali abinin hepinize selamı var haha haha

http://youtu.be/oY0ZhKeHZrg

Yorum

Öperim bilirsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
                        Ali abinin hepinize selamı var haha haha

http://youtu.be/oY0ZhKeHZrg
                        ALEYKÜM SELAM

Yorum

Şahane ailenin şahane üyelerinin şahane fotoları
                          Süpersiniz arkadaşlar
                          ilk videodan da şahane videoların geleceği belli

Ankara'ya geri dönen arkadaşlar adına ben üzüldüm
                          keşke bir çözüm bulunsaydı

Ama bir sonraki organizasyonda acısını çıkartırız hepbirlikte

Not: Hatırlarsınız İtalyan arkadaşlarımla İstanbul'da maç yapmıştık
                          Mustafa kardeşimin evsahipliğinin de etkisi ile
                          hayatlarında unutamadıkları bir gün geçirmişlerdi

bizim içinde bulunduğumuz aile ortamına inanamamışlardı , kendileri 30 yıllık italyan arkadaşlıklarının bile bununla karşılaştıralamayacağını söylemişlerdi.

İyi ki varız be arkadaşlar
                          İnsignia'ya da ayrıca teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34CHN85
                            Herkese iyi akşamlar bizde sag salim evimize geldik dolu dolu bir buluşma oldu tüm arkdaşlara teşekkürler uyumlu sorunsuz organize bir team oldugumuzu ispatladık herşey süperdi insignialı olmak ayrıcalıkdır.

Saygılarımla.
                            ALEYKÜM SELAM
                            [Center]    
                                                   1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Cihan uyanamadın galiba

Yorum

Meşhur sözüm .. Lap ciki daime for you cınteratto pirelli..
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X