Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz
Collapse
X
-
Ynt: 2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz
Evet dostlar an itibariyle bende eve girmiş bulunmaktayım. Bolu tüneli çıkışından sonra ankara gişelere kadar son derece zorlu bir yolculuk yaptım. Yer yer yoğun kar, yer yer sis, yağmur v.s. ne varsa tombaladan çıktı ama sağ salim eve geldim çok şükür.
Dostluğun, kardeşliğin hat safhada olduğu çok keyifli ve çok değerli bir hafta sonuydu. Herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. İstanbulda bizi mekanında ağırlayan Ali kardeşime, misafirperverliği için başta Fatih hocam olmak üzere DİĞER TÜM DOSTLARIMA yine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
İyi ki varsınız ve hep var olunuz inşallah.
Yorum
-
Fotoğraflar bir harika, diğer foto ve videoları sabırsızlıkla bekliyorum. oleyy
Ve herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum. clapclap clapclap clapclap
Pazar sabahı kahvaltı için bir sürpriz yapmayı düşünüyordum.
Nurettin bey ile konuştum hava koşullarının uygun olduğunu söyledi.
Ama Akşama doğru saat 19.30'da Fatih bey ile yapmış olduğum telefon görüşmesi sonucu, kar yağışının 5 cm olduğunu ve de
Ankara'dan gelen Özmen ve Yavuz kardeşlerimin, Topuk yaylasına 10 km kala çıkamadıkları için Ankara'ya geri döndüklerini söyleyince,
Kar yağışının da gece boyunca devam edeceğini düşündüğümden, Pazar günü Topuk yaylasında kahvaltıdan vazgeçtim
Her şey gönlünüzce olsun. İyi ki varsınız.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaFotoğraflar bir harika, diğer foto ve videoları sabırsızlıkla bekliyorum. oleyy
Ve herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum. clapclap clapclap clapclap
Pazar sabahı kahvaltı için bir sürpriz yapmayı düşünüyordum.
Nurettin bey ile konuştum hava koşullarının uygun olduğunu söyledi.
Ama Akşama doğru saat 19.30'da Fatih bey ile yapmış olduğum telefon görüşmesi sonucu, kar yağışının 5 cm olduğunu ve de
Ankara'dan gelen Özmen ve Yavuz kardeşlerimin, Topuk yaylasına 10 km kala çıkamadıkları için Ankara'ya geri döndüklerini söyleyince,
Kar yağışının da gece boyunca devam edeceğini düşündüğümden, Pazar günü Topuk yaylasında kahvaltıdan vazgeçtim
Her şey gönlünüzce olsun. İyi ki varsınız.
clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Walla icim gitti bu konuyu takip etmek hic istemedim.ama yinede dayanamayip okuyorum:s yerinizde olmak vardi dun ve bugun....
bu arada gidis donus videolari v.s varsa bekliyorumOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bu arada insigniateam logolu ne hediye varsa bende istiyorum ona gore lutfen herkes uzerine alinsin bi zahmet
Hediyeler etkinlik katılımcı sayısına göre yapılıyor anlayışınız için teşekkürler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Çok keyifli çok eğlenceli masal gibi bir hafta sonu etkinliğini geride bıraktık. Cumartesi günü yollar süperdi hava güzeldi ama gece kar yağışıyla birlikte her taraf beyaza büründü.1 güne kar yağışını, güneşi , mis gibi bir havayı planlamaya çalışsak imkansız tutmazdı bu Yüce Rabbimin bize bir hediyesi oldu Havuz Maceramız ve Volkan abinin hal ve hareketleri süperdi o videoyu paylaşmanızı rica ediyorum herkez merak ediyor
Herzaman dediğim gibi bu ortamı hazırlayan Değerli büyüğümüz Fatih abiye , Sponsorlarımıza Sonsuz teşekkürler. Misafirlerimin yorumunu sizlerle paylaşmak istiyorum bir tanesi yabancı olduğu için özellikle paylaşmak istedim. Bu kadar sıcak bir ortam ve samimi insanı hiç bir arada görmedik dediler ve herkesi çok sevdiler. Çocuklarım hediyeleri çok sevdi
İYİKİ VARSINIZ İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM YAŞASIN İNSİGNİA TEAM YAŞASIN İNSİGNİA TEAM DOSTLUĞU
clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy obaa obaa obaa obaa obaa obaa
Yorum
-
Yorum
-
Akşam ve Sabah farkı..
Gölün etrafı çok güzeldi Kahvaltı sonrası insignia st ile deneme sürüşümüzü yaptık lastikler tutuyordu. Biz biraz daha zorlayalım dedik tesisin arka tarafındaki tepeye tırmanmaya çalıştık karda gayet güzel çıkıyorduk rolantide çıkamayacağımız yerde gaz vermemiz gerekti ilk gaz verişte de patiye düştük zeminin çamur olması ve eğimin fazla olması yüzünden çıkamadık aracıda çok kirletmek istemedik geri döndük. Fotolar;
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
[b]InsigniaTeam = Dostluk, kardeşlik, birliktelik, güzellik, mutluluk, hızlılık, güzel arabalar... hiho hiho hiho clapclap clapclap clapclap
Gidişimiz olay, dönüşümüz olay nasıl ... ama Kadıköy' de Koray şaka tabi.. Dönüşümüz efsaneydi haha
Gerçekten harikayız, İstanbul, Ankara, Amasya ve aramızda olamasalar da kalplerinin bizimle attığına inandığımız Bursa, İzmir, Malatya, Tunceli, Adana ve diğer tüm illerdeki kardeşlerimizin hepsine teşekkür ederim.
Emeği geçen herkese başta Fatih abimize, sponsorlarımıza ve destek verenlere teşekkür ederiz. Araçlarımız kışa hazır, dişlerimiz sapasağlam, yavrulamız mutlu, babaları zaten mutlu, annelerimiz kusura bakmasınlar, bu sene onlar için pek birşey yapamadık
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Ömer Faruk kardeşimin paylaştığı fotoğrafların beşinci karesinde,
göl üzerinde bir karartı gözleniyor O karartı 12-15 üyeli bir
yaban ördeği ailesine aittir
Göl tamamen donmuş olduğu için konaklayacak yer bulma amacıyla,
göl üzerinde on-on beş dakika daireler çizerek uçtular; sonra bulun-
dukları yere iniş yaptılar. Yürüyüşe çıkmış olan Kenan Bey, sürü içindeki
üç-dört adet yeşilbaş (erkek yaban ördeği) için müthiş güzeldiler dedi
Yorum
-
Mükemmel bir hafta sonu geçirdik,öncelikle bunu tertip eden ve bizlerin herşeyiyle ilgilenen,başta Fatih abi olmak üzere insigniateam yönetimine teşekkür ederim.
Çok keyifli bir yolculuk oldu,biraz gazladık,arabaları denedik,araçlarımızın ve bizlerin maşallahı var
Ve en sonunda otele ulaştık,yazdan kalma bir hava vardı sanki,akşam karda yağdı,yedik,içtik,eğlendik ve döndük.
Allaha şükürler olsun,bir sorun olmadan evlerimize ulaştık.
Sponsorlarımız; Mustafa KELEŞ'e,Erhan KETEN'e,Ali BEKMEZCİ'ye,Sufyan AYAN'a,PAŞA TUNİNG Levent TOKUŞ'a,Ferhan ALTUN'e,Ahmet YAĞAR'a,Melih hocama ve OPEL GERÇEK'e teşekkürlerimi sunarım,Keselerinize bereket.
İyiki varsın insigniateam clapclap clapclap clapclap clapclap obaa obaa obaaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum