Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Getiren götüren, düzenleyen, yardım eden, destek olan, katılım sağlayan, emeği olan olmayan herkese teşekkürler, iyi ki varsınız clapclap clapclap clapclap
    iyi yorulduk, ben direk yatışa geçiyorum

InsigniaTEAM

Yorum

Gönlümüz sizlerle idi arkadaşlar
      Fatih HOca yavaş kaldığı için halen varamamış
      Herhesin sağlıcakla döndüğüne çok sevindim
      Videoları da bekliyoruz

Yorum

Yine harika ötesi bir buluşmaya imza attık. Katılımcı ve sponsorlarımıza Yürekten teşekkürler ederim.
        Özellikle Fatih abi'ye ayrıca teşekkür ederim. Böyle güzel bir organizasyonu tertip ettigin için sana minnettarız.

Yorum

Arkadaslar yeni eve geldim biraz dinnenip bilgilendirme yapacagim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
            Gönlümüz sizlerle idi arkadaşlar
            Fatih HOca yavaş kaldığı için halen varamamış
            ....
            Evet hakan hocam yine 253 leri gorduk

Yorum

Herkese iyi akşamlar bizde sag salim evimize geldik dolu dolu bir buluşma oldu tüm arkdaşlara teşekkürler uyumlu sorunsuz organize bir team oldugumuzu ispatladık herşey süperdi insignialı olmak ayrıcalıkdır.

Saygılarımla.
              [Center]    
                                     1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

10 Numara 5 yıldız bir etkinliğe daha hep birlikte imza attık,
                İnal Ailesi olarak bu etkinlikte maddi manevi emeği olan ve katılım yapan her kese çok çok teşekkür ederiz.
                Allah birlikteliğimizi ve ağız tadımızı bozmasın...
                clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

[/quote]

Jantlara Bak...

Yorum

Evet, Arkadaşlar gelelim Topuk yaylası etkinliğinin detaylarına;

Daha önceden belirlediğimiz gibi İstanbul ekibi olarak Mehmetçik tesislerinde buluştuk ve yola çıktık araçlarımızdaki GoProlar la güzel kareler çektik kahvaltı için Eski şehir yolunun girişindeki İsmail in Yerinde yaklaşık 100 kişilik bir ekiple kahvaltı yaptık burada Etkinlik Sponsorumuz Opel Gerçek aynı zamanda kahvaltı sponsorumuz oldu sizlerin huzurunda bir kez daha Opel Gerçek’e ve Servis Müdürü Barış bey’e teşekkürler etmek istiyorum.
                    Kahvaltı sonrasın araçlarımıza binerek biraz zaman öldürmek için Hendek teki Park Shopta durduk çaylar içildi keyifli sohbetler edildi ve Topuk yaylasına çıkmak üzere yola koyulduk bizim için sevindirici olan bir konu yaylaya çıkarken sert virajların olduğu bir 20 km mesafeyi kar olmadan çıkmak için dağa tırmanmaya başladık ve Cuma gününden giden Ali ve Melih kardeşimiz sağ olsun canlı olarak hava durumundan bizi haberdar ettiler ve beklenen sürpriz kar yağmaya başladı dediler bu bizim için iyi değildi çok dik ve keskin virajlar bizim araçlar için çok zorlu bir imtihan demekti her ne kadar kış lastiğimiz olsa da sonuç olarak hedefimize sağ salim ulaştık zirveye yaklaştıkça görüş mesafemiz çok düştü sisler içinde tesise girdik ve odalara zorda olsa yerleştik 49 oda kolay değil tabii ki .Bu arada Ankara’dan gelen Özmen ve Yavuz kardeşlerimiz sonradan başlayan kar sebebi ile tesislere 10 Km kala dağa çıkamadıklarından etkinliğimize katılamadılar ve geri dönmek zorunda kaldılar biz onları gelmiş gibi kabul ediyoruz.
                    Sonrasında üyelerimiz odalarında dinlenirken ve güzel manzaranın keyfini çıkarırken bizler toplantı salonunda hediyelerimizi hazırladık ve son hazırlıkları yaptık saatin 17:00 olmasını sabırsızlıkla bekledik.
                    Üyelerimize bir hoş geldin sunumu yaptık ve sonrasında hediyelerimizi dağıttık bu hediyeler ne derseniz valla sayarken bile karıştırıyorum o kadar çok hediyemiz vardı ki bunları bir araya getirmek hazırlamak ciddi bir şekilde bizi yordu ama bu yorgunluk güzel ve keyifliydi.
                    Hediyelerimiz
                    Mustafa, Erhan, Ahmet in hazırladığı Hediyeler
                    • Insignia Team Tişörtü
                    • Insignia Team Ruhsat Kabı
                    • Çocuklara Yaş ve Cinsiyetine göre isimlerine özel (Önlük, Kaşkol bere vs..)
                    • Insignia Team Logolu Kristal

Ankara’dan Melih Hocam hediyesi
                    • Insignia Team Çelik Termos 500 Ml.
                    Ali Kardeşimizin Hediyesi
                    • Insignia Team Çorapları Bay ve Bayan
                    Ferhan Abimizin Hediyesi
                    • El Çantası ve KING Marka Ayakkabı boya Seti
                    Amasya’dan Ömer Faruk Kardeşimizin hediyesi
                    Mis Gibi Amasya Misket elması
                    Bu seneki Etkinlik Sponsorumuz olan Opel Gerçek’in hazırlattığı özel Kışlık Bakım paketi
                    • Cam Suyu
                    • Buz Çözücü
                    • Yağmur Kaydırıcı
                    • Güderi Cam bezi
                    • Anahtarlık
                    • Ruhsat Kabı
                    • Insignia Team Logolu Şemsiye

Çekilişle Dağıtılan Hediyeler
                    Opel Gerçek
                    • 1 Adet Komple Araç Bakım (Dış, İç, Motor)
                    • 1 Adet Boya Koruma
                    • 1 Adet Motor Temizliği Koruma
                    Dr.Sufyan Ayan
                    • 5 Adet Diş dolgusu
                    • 5 Adet Ağız Kontrol Bakım
                    Paşa Tuning
                    • 2 Adet Cam üstü Spoiler
                    • 2 Adet Bagaj üstü Spoiler
                    Bu arada bizlere bu güzel hediyeleri hazırlan arkadaşlarıma kardeşlerime abilerime ve saygı değer sponsorlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Neşeli bir hediyeleşmenin ardından akşam yemeğimizi yedik sucuk ekmek partisine kadar serbest zamanda keyifli havuz, hamam, sauna ve dinlenme odalarında anlatmayacağım çok keyifli zamanlar geçirdik. Sonrasında sucuk ekmeklerimizi yedik ve gecenin geç saatlerine kadar sohbetler edildi güzel yağan karın altında doğa yürüyüşü yapıldı bu anlar güzeldi ama Pazar günü dönüşte o yoldan inmek gerçekten çok zordu ve sabah ola hayır ola dedik ve sabahı bekledik. Mis gibi bir yaylada fazla oksijen olunca sabah erken saatte kalktık ve otel çevresinde ve göl kenarında doğa yürüyüşü yaptık. Kahvaltımızı yaptık ve yol testlerine başladık kar lastiği olanda olmayanda ama testler istediğimiz gibi değildi neyse bir kepçe ile yolu tıraşladılar ve öğlen güneşin de yardımıyla bir iki yer hariç kar sorunu yaşamadan yayladan indik. Ankara yolcularını yolladık sağ olsun Melih hocam İstanbul’a kadar geldi ve son toplanma yerimiz olan Gaziantepli Üstadımda yaklaşık 50 kişilik kalabalık bir grupla beraber yemek yemek ve sohbet için İstanbul’a geldi ve sonrasında Ankara yoluna tekrar koyuldu yolu açık olsun.

Atladığım ve unuttuğum konular ve kişiler varsa kusuruma bakmayın
                    Bu arda çok videolarımız ve resimlerimiz var bunları yavaş yavaş paylaşacağız.
                    İyi ki Varsınız Arkadaşlar
                    Yaşasın Insignia Team Kardeşliği

Allaha Emanet olun.

Yorum

bu arada resimleri hazır olanlar yüklesin

Yorum

Hosgeldiniz. MasaAllah cok guzel bir bulusma gecirmissiniz.Allah daim eder insaAllah
                        INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Walla icim gitti bu konuyu takip etmek hic istemedim.ama yinede dayanamayip okuyorum:s yerinizde olmak vardi dun ve bugun....
                          bu arada gidis donus videolari v.s varsa bekliyorum
                          F30 Sport+

Yorum

Bu arada insigniateam logolu ne hediye varsa bende istiyorum ona gore lutfen herkes uzerine alinsin bi zahmet
                            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                              Bu arada insigniateam logolu ne hediye varsa bende istiyorum ona gore lutfen herkes uzerine alinsin bi zahmet
                              Kısmetse olur

Yorum

Walla icim gitti bu konuyu takip etmek hic istemedim.ama yinede dayanamayip okuyorum:s yerinizde olmak vardi dun ve bugun....
                                bu arada gidis donus videolari v.s varsa bekliyorum
                                Aynen gökhan.. hem merak ediyorum hemde özellikle bu konuya bakmak istemiyorum.. karmaşık duygular içerisindeyim.. Bu hafta sonu çok sikintili gecti yani..
                                +9999999999....))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                                X