Ynt: 2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz
Arkadaşlar biz sag salim indik Bolu'ya, Ali kardeşm başta olmak uzere Fatih Abi, Volkan ve diger tum insignia team üyelerine samimiyetleri ve güleryüzleri icin ayrica tesekkür ediyorum. Ilk kez katilmama ragmen hic yabancilik çekmedim ve çok güzel zaman gecirdim. Yolu düşen herkesi de Bolu'ya beklerim. Herkese iyi eğlenceler ve iyi yolculuklar.
Emegi gecen herkeze tesekkurler hersey cok guzeldi bahaneyle yeni uyelerimizide tanimis olduk artik gelemiyenleri 2015 rafting etkinligimize bekleriz
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yine insignia team yine Dostluk kardeşlik arkadaşlık abilik bütün samimiyetliklerin harmanlandığı topluluk çok güzel bir ailenin üyesiyiz. clapclap clapclap
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hediyeler için ayrıca teşekkürler her biri çok kullanışlı çok anlamlı hediyelerdi
Çektiğim fotoları birazdan paylaşacağım
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Sizleri tanımak çok güzeldi. Eski tanışlarla muhabbet, yeni arkadaşlarla atılan dostluk temelleri, hepsi de sizlerin eseri. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım herkes kazasız belasız bir yolculuk geçirmiştir. Ankaradan selamlar. En kısa zamanda tekrardan görüşebilmek dileği ile..
Biz ulaşalı epey oldu,evde su gözüne atılacak bir şey olmadığı için
alışverişe gitmiştim, sağlık haberi bildirmek için geç kaldım, özür
Beşinci yaşımızda en kapsamlı ve sayıca rekor sayılacak bir buluş-
ma yaptık. GökTanrı izin verdi, kazasız, belasız yuvalarımıza da ulaştık.
Yedik, içtik, eğlendik, mevcut dostluklar pekişti, yeni arkadaşlar ta-
nıdık, yeni dostluklar için temeller attık
Bu hoşluklara vesile olanların hepsine yürekten teşekkürler. İyi ki
varsın İnsigniateam, iyi ki varsınız arkadaşlar, hepinize en kötü günü
böyle olan uzun ve mutlu bir yaşam diliyorum. Sağlıcakla kalınız
Orjinal yazı sahibi: secret_witness
Arkadaşlar biz sag salim indik Bolu'ya, Ali kardeşm başta olmak uzere Fatih Abi, Volkan ve diger tum insignia team üyelerine samimiyetleri ve güleryüzleri icin ayrica tesekkür ediyorum. Ilk kez katilmama ragmen hic yabancilik çekmedim ve çok güzel zaman gecirdim. Yolu düşen herkesi de Bolu'ya beklerim. Herkese iyi eğlenceler ve iyi yolculuklar.
tanıştığımıza çok memnun barışcım istanbulada bekleriz kardeşim
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum