Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Kaç numaralı oda Sizinki.
    [Center]    
                           1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
      fotografı çeken güzel yakalamış.. Maşallah..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

süper eğlenceler ekip

Yorum

Hamamda gopro çekimleri var
          Siz neredesiniz ?
          Bugünkü muaceralarımızı izliyoruz
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Iyi eglencelerr...
            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Arkadaşlar biz sag salim indik Bolu'ya, Ali kardeşm başta olmak uzere Fatih Abi, Volkan ve diger tum insignia team üyelerine samimiyetleri ve güleryüzleri icin ayrica tesekkür ediyorum. Ilk kez katilmama ragmen hic yabancilik çekmedim ve çok güzel zaman gecirdim. Yolu düşen herkesi de Bolu'ya beklerim. Herkese iyi eğlenceler ve iyi yolculuklar.
              2009 INSIGNIA COSMO 180HP DVD800 TEKNİK GRİ

Yorum

Seni tanımak güzeldi Barış kardeşim,en yakın zamanda görüşmek üzere kendine iyi bak...

Yorum

Biz de sağ salim Ankara ya ulastik.
                  Darısı yoldaki arkadaşlara.

Emeği geçen ve kayılım sağlayan herkese sonsuz teşekkurler.
                  Elinize kolunuza ayağiniza sağlik

Yorum

Emegi gecen herkeze tesekkurler hersey cok guzeldi bahaneyle yeni uyelerimizide tanimis olduk artik gelemiyenleri 2015 rafting etkinligimize bekleriz
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Yine insignia team yine Dostluk kardeşlik arkadaşlık abilik bütün samimiyetliklerin harmanlandığı topluluk çok güzel bir ailenin üyesiyiz. clapclap clapclap
                      Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hediyeler için ayrıca teşekkürler her biri çok kullanışlı çok anlamlı hediyelerdi
                      Çektiğim fotoları birazdan paylaşacağım

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Sizleri tanımak çok güzeldi. Eski tanışlarla muhabbet, yeni arkadaşlarla atılan dostluk temelleri, hepsi de sizlerin eseri. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım herkes kazasız belasız bir yolculuk geçirmiştir. Ankaradan selamlar. En kısa zamanda tekrardan görüşebilmek dileği ile..
                        2012 insignia 1.6 turbo cosmo; sunroof + flexride
                        06dp1460

Yorum

Biz ulaşalı epey oldu,evde su gözüne atılacak bir şey olmadığı için
                          alışverişe gitmiştim, sağlık haberi bildirmek için geç kaldım, özür

Beşinci yaşımızda en kapsamlı ve sayıca rekor sayılacak bir buluş-
                          ma yaptık. GökTanrı izin verdi, kazasız, belasız yuvalarımıza da ulaştık.
                          Yedik, içtik, eğlendik, mevcut dostluklar pekişti, yeni arkadaşlar ta-
                          nıdık, yeni dostluklar için temeller attık

Bu hoşluklara vesile olanların hepsine yürekten teşekkürler. İyi ki
                          varsın İnsigniateam, iyi ki varsınız arkadaşlar, hepinize en kötü günü
                          böyle olan uzun ve mutlu bir yaşam diliyorum. Sağlıcakla kalınız

Yorum

Bol bol video çektik. Bu görüntüler paylaşılınca tekrar gitmiş gibi oluruz.
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: secret_witness
                              Arkadaşlar biz sag salim indik Bolu'ya, Ali kardeşm başta olmak uzere Fatih Abi, Volkan ve diger tum insignia team üyelerine samimiyetleri ve güleryüzleri icin ayrica tesekkür ediyorum. Ilk kez katilmama ragmen hic yabancilik çekmedim ve çok güzel zaman gecirdim. Yolu düşen herkesi de Bolu'ya beklerim. Herkese iyi eğlenceler ve iyi yolculuklar.
                              tanıştığımıza çok memnun barışcım istanbulada bekleriz kardeşim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Bizde an itibari ile evimize sag salim ulastik

Harika bi etkkinlik oldu herkeze tesekkur ederim

İyiki varsiniz arkadaslar

Yasasin insignia team kardesligi

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

İşleniyor...
                                X