Ynt: 2015 Kış Buluşması 7-8 Şubat Topuk Yaylasına Gidiyoruz
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Omerim senin yükün ağır
Doğru söyledin Bülent abi yükü ağar kaptırıp gelseydim çıkardık belki bu seferde ortada kalmak var Traktör beklerdik sonra
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
Orjinal yazı sahibi: omfaya
Tesisin arkasındaki tepeye giden karlı yolu bozulmamış şekilde görünce dayamadım vurdum düldülü rampaya ama çıkamadık ihihi Emir'im de gaza geldi ben deneyebilir miyim dedi... Buyurun ne yapmış izleyelim http://youtu.be/DkbAJkYK7YE
Ömercim benim arabada kar lastiği yok ama ona rağmen tek seferde çıkardı orayı
Dediğim gibi kimse vurmamış arabayı oraya çıkanı alkışladık bir tek Ali abi yazlıklarla 4x4ü çıkardı ödül olarakta muhteşem fotolar çekmiş clapclap
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Özmen (solda) ve Yavuz abilerim Ankara'dan akşam çıktılar sunuma ve yemeğe yetişeceklerdi maalesef kar yağışının şansız isimleri oldular. Yinede İsmail Yeri mekanında güzel vakit geçirip bizimle aynı havayı soludular ikisine de hepimizin adına çok teşekkür ediyorum clapclap
Eğer gelebilselerdi Özmen abinin yeni aldığı İnsignia'sını da görmüş olacaktık. Kırmızı OPC bize çok şey ifade ediyor
Whatsapp ile o gece gönderdikleri fotoları paylaşıyorum ...
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
Bu araç gerçek opc mi? yoksa ordudaki 1.6t mi ?
Forumdaki 180 lik ordusana kırmızı bereli asker (orijinal renk)
Nerden alındı detayları kendi konusunda paylaşır..
Yazdıgından birşey anlamadım, kardeşim hayırlısı
haha Araba 180 BG Turbo Forumumuzdaki diğer 180 BG Turbo Opc lere katıldı. Rengi kaplama değil orijinal fabrikadan sipariş
Özmen başkan yeni bir konuda araç hakkında daha detaylı bilgileri verecektir. Nereden kimden alındı? Kaç km? İç donanım? vs vs
Oldu mu şimdi ihihi
Bu araç gerçek opc mi? yoksa ordudaki 1.6t mi ?
Forumdaki 180 lik ordusana kırmızı bereli asker (orijinal renk)
Nerden alındı detayları kendi konusunda paylaşır..
Yazdıgından birşey anlamadım, kardeşim hayırlısı
haha Araba 180 BG Turbo Forumumuzdaki diğer 180 BG Turbo Opc lere katıldı. Rengi kaplama değil orijinal fabrikadan sipariş
Özmen başkan yeni bir konuda araç hakkında daha detaylı bilgileri verecektir. Nereden kimden alındı? Kaç km? İç donanım? vs vs
Oldu mu şimdi ihihi
Ömer faruk kardeşim google translate ile türkçeden türkçeye çeviri yaptın galiba haha haha haha
Yorum