Duyuru
Collapse
No announcement yet.
16 Kasım Anıtkabir ziyareti
Collapse
X
-
Ynt: 16 Kasım Anıtkabir ziyareti
Süpersiniz arkadaşlar kısmetse bi dahakine bende aranızda olmak isterim.. clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXEvet Arkadaşlar,
Bu gün sabah 5:30 dana beri dolu dolu bir gün geçirdik
Ankra Ekibine teşekkürler güzel bir ev sahipliği yaptılar
Gidişte yarı yağmurlu ve sisli bölgelerden 200 ve yukarı hızlarada gazlaya gazlaya gittik araçların hepsi süper her birinin ayrı bir keyfi vardı Ali hocamın Siyah kısrağına maşallah diyelim 2.5 tonluk araçla 250 yaptık daha ne olsun
Ali hocamada canı gönülden teşekkürler yol arakdaşım Yılmazada teşekkürler neşeli bir yol arkadaşı olduğu için volkan gelecekti ama işleri yüzünden gelemedi gelseydi yolculuğumuz daha şenlikli geçerdi
Ankaradan Cemil abiye Alper hocama ve Ömer faruk ankara ve Ömer Farulk İzmir kardeşlerime ve bizleri yalnız bırakmayan Enes kardeşime ve bu etkinliğin oluşmasını sağlayan hakan hocamada ayrıca teşekkür ederim
Bizleri Yalnız bırakmayan Kamil hocama ve Bülent hocamada ayrıca teşekkürler
Yolculuk Sponsorumuz Ali hocamda birkez daha teşekkürler
Çoraplar ve Araç Flamaları içinde Ali Hocama teşekkürler
İyiki Varsınız arkadaşlar.
clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
[center]
İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
BİR ZAMANLAR
Yorum
-
clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclapBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Bu güzel ziyarete katılım sağlayan herkese teşekkürler. Çok samimi sıcak bir dostluk ortamımız var katılamayan katılmak isteyen arkadaşlarla da en kısa zamanda görüşmek üzere clapclap clapclap clapclap
Ali abim bu buluşmayı da hediyesiz geçmedi sağ olsun.. Allah c.c. dağıttıkça bereketlendirsin
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Gelmedim kusura bakmayın ilk defa söz verdiğim bir yere gidemedim. Çalıştığım is yerinde bu son haftam bir ay önce çıkış evrakların verdim ve pazar aksami yaşanan talihsiz bir olay için gece birbuçuk ta ise gittim sabah sekiz doğru isim bitti. Yanlız is yerinde bırakıp gitti demeleri ni istemediğim için sabaha kadar bekledim Gecede ansızın ise hazırlıksız gittiğimde şarjım bitti sabah fatih abiye görüştüğümüz de gelecegimi bildirmiştim. Ama nasip işte olmadı katılmadığım ve oğluma verdiğim söz için kendimi buruk hissediyorum2015 leon fr
Yorum
Yorum