Duyuru

Collapse
No announcement yet.

16 Kasım Anıtkabir ziyareti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 16 Kasım Anıtkabir ziyareti

Ters yerde olmam sebebiyle direkt anitkabire saat 12 de geçtim ancak cok kalabalikti kimseyi göremedim. Sonrasi icin de çocukları kursa goturmem gerekiyordu. Bi daha ki sefere inşallah. ..
    2010 COSMO 2.0 CDTI GRI DVD 800

Yorum

Saglik olsun

Su an recepustadayiz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ooooff offffff. Derin bir iç çekesim geldi. Dostlar, canlar, abiler, kardeşler memleketimize geldiler ben yokum

Yorum

Bu güzel günde katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. clapclap clapclap clapclap
          Fazla söze gerek yok, fotoğraflarla sizleri baş başa bırakıyorum.
          Her şey gönlünüzce olsun.
          NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Yorum

süper buluşma olmuş bravo obaa obaa clapclap

Yorum

Çok güzel olmuş tebrikler.
              2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Elinize sağlık, çok güzel bir organizasyon olmuş. Keşke katılabilseydim...

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Harika hiho hiho hiho obaa obaa obaa
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Yine cok güzel ve anlamlı bir buluşma oldu,emeği geçen herkese teşekkürler.
                    An itibarı ile evimize geldik çok şükür
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

Gerçekden çok güzel organizasyon olmuş tebrikler.
                        [Center]    
                                               1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Gelen tüm arkadaşlara çok teşekkürler
                          Hayatım boyunca, her sene elimden geldiğince yapmak istediğim bu ziyaret sayenizde daha da anlamlı ve güzel oluyor.
                          Gelmek isteyip de bizlerle beraber olamayanların canları sağolsun.

Öncelikle Cemil Abi, Alp Hocam ve Ömer Faruk kardeşlerimize evshaipliği için çok teşekkürler.
                          Pırıl pırıl bir günde Atamızı anmak paha biçilemez bir onur.
                          Seneye ailemize yakışır büyüklükte bir grup ile buluşmak dileği ile herkese selamlar.

Ben de bir iki foto ile paylaşımlarımı yapayım

Ali Hocam'ın vahşi kısrağının dizginleri Jokey Fatih Hocamın elindeydi. Yılmaz Abimiz de bize çalışınca keyifli rollar yaptık
                          Kamilimin biturbosunun akan torkunu takip edelim derken benim F30 320i ED ile en yüksek ortalama tüketimli uzun yolculuğunu yaptım
                          3 saat teker dönmüş ama 2 saate yakın oyalanmışız acaba neden

İnsignia sevgisi öyle birşey ki 3 harlinin beşinde bile vazgeçilemez

Bu güzellikler her zaman daim olsun Türkiyemize

http://youtu.be/NFOc6aNvu_4
                          http://youtu.be/OYv8fKCDL_8

Bülent Hocam nasıl oldun?
                          Kamilim yarım depo ile dönebildin mi?
                          Ali Hocam intikam alındı mı

Yorum

Evet Arkadaşlar,

Bu gün sabah 5:30 dana beri dolu dolu bir gün geçirdik

Ankra Ekibine teşekkürler güzel bir ev sahipliği yaptılar

Gidişte yarı yağmurlu ve sisli bölgelerden 200 ve yukarı hızlarada gazlaya gazlaya gittik araçların hepsi süper her birinin ayrı bir keyfi vardı Ali hocamın Siyah kısrağına maşallah diyelim 2.5 tonluk araçla 250 yaptık daha ne olsun

Ali hocamada canı gönülden teşekkürler yol arakdaşım Yılmazada teşekkürler neşeli bir yol arkadaşı olduğu için volkan gelecekti ama işleri yüzünden gelemedi gelseydi yolculuğumuz daha şenlikli geçerdi

Ankaradan Cemil abiye Alper hocama ve Ömer faruk ankara ve Ömer Farulk İzmir kardeşlerime ve bizleri yalnız bırakmayan Enes kardeşime ve bu etkinliğin oluşmasını sağlayan hakan hocamada ayrıca teşekkür ederim

Bizleri Yalnız bırakmayan Kamil hocama ve Bülent hocamada ayrıca teşekkürler

Yolculuk Sponsorumuz Ali hocamda birkez daha teşekkürler

Çoraplar ve Araç Flamaları içinde Ali Hocama teşekkürler

İyiki Varsınız arkadaşlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Anlamlı bir faaliyet için güzel insanlar ile birlikte bir gün geçirdik.
                              Katılım ve emeğiniz için teşekkür ederiz.

Katılamasa da güzel dileklerini paylaşanlara da selam olsun.
                              En güzeli de kazasız belasız herkesin yerine varmış olması.

iyi ki varsınız. Sağlıcakla kalın....

Yorum

Güzel güneşli bir Ankara da güzel bir gün geçirdik, tüm arkadaşlara teşekkür ederim... bendeki resimlerde hep aynı oldugu icin bir iki resimde ben yayınlayayım, kısa bir konvoy videosu var yükleyemedim Facomx gönderiyorum en kısa sürede

Yorum

İşleniyor...
                                X