Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ankara Ekibi Yemekte Buluşuyor
Güzel bir Ankara akşamında, güzel bir buluşma oldu... yemekler yendi, kahveler içildi ve en sonunda ben ve baranın seyirci olduğu gokart yarışı clapclap clapclap Ömer ve Taha iyi çekiştiler, Melihe de ayrı parentez ama gencler fena ihihi ihihi
Teşekkürler Melih bey kesene bereket....
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
Arkadaşlar 16 Kasım Pazar günü için ön rezervasyon alabilir miyiz
16 Kasım pazar günü şöyle kapsamlı bir organizasyon ile aileler kahvaltı veya brunch yapabiliriz. fikirleri alıp güzel bir buluşma organizasyonu yapalım.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Ömer Faruk, Enes, Baran, Ersin, Melih katılımınız için teşekkürler, güzel bir yemekti.
Telefonla arayarak katılamasalarda, güzel düşüncelerini ileten Yavuz ve Zihnican'a da teşekkürler.
Tekrarı dileğiyle.
Not: benden sonra aksiyon devam etmiş, resimleri bekliyoruz
Bülent abi misafirimizdi bizi es geçmedi sağolasın... inş. yine görüşürüz. Melih abi kesene bereket, Fotoğraflar harika olmuş eline sağlık . Tüm arkadaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Hep birlikte Ankara ailesi olarak Türkiye geneli buluşmalara da katılırız inş.
Baran, Bülent, Ben, Melih, Yavuz
Bu da bizim ihtiyar
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Süpersiniz Ankara
Tebrik ederim
29 Ekim de ayrı bir yakışmış
16 Kasım programına Atamızı ziyareti edip sonrasında klasik yemeğimizi yapabilirsek çok sevinirim
Ben ayrı bir başlık açacağım
Bu arada araya beyaz bir bavyeralı girmiş
Hiç olmamış
Yorum