Bugün akşam saatlerinde Gökhan kardeşimle küçük bir insignia team buluşması gerçekleştirdik.. İnsignia team den ilk gökhan'la tanışmak kısmet oldu.. Amirimin tunceliye geç olmadan gitmesi gerekiyordu.. Kısa süreli bir sohbet imkanımız oldu.. Biraz önce görüştük sağ salim görev yerine ulaşmış.. Buluşmadan bir kaç kare fotograf paylaşmak istedim..Malatya dan bütün insignia team ailesine sevgiler saygılar..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Malatya'dan bir insignia team buluşması
Collapse
X
-
Ynt: Malatya'dan bir insignia team buluşması
Murat hocam a buradan da tesekkur etmek istiyorum. Beni mahcup edecek raddede ev sahipligi yaptigi icin. Benim icinde cok dinlendirici cok keyifli bir bulusma oldu, devami gelecek insallahF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Murat hocam a buradan da tesekkur etmek istiyorum. Beni mahcup edecek raddede ev sahipligi yaptigi icin. Benim icinde cok dinlendirici cok keyifli bir bulusma oldu, devami gelecek insallah
Yorum
-
obaa obaa obaa clapclap clapclap clapclap*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25murat abi süpersiniz clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
Yorum
Yorum