Reklam amacım yok, admin dilerse silebilir. Sadece Akyaka çok güzel olduğu için ve böyle bir imkanım olduğu için bilmenizi istedim. Uzak tabi biraz, tercih sizin. Akyaka fotoğraflarını incelemenizi tavsiye ederim.
Her konuda seve seve yardımcı olurum
Selamlar.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Ynt: 2015 Büyük İnsignia Toplantısı için alternatifler
Merhaba,
Öncelikle oteliniz hayırlı olsun
Allah bol kazançlar nasip etsin diyelim.
Teklifinize gelince çoğunluk sağlanabilirse neden olmasın diyelim.
Olmazsa ben ailemle de gelebilirim nasip olursa
Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin. Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....
Ynt: 2015 Büyük İnsignia Toplantısı için alternatifler
Orjinal yazı sahibi: yunusozgen
Merhaba,
Öncelikle oteliniz hayırlı olsun
Allah bol kazançlar nasip etsin diyelim.
Teklifinize gelince çoğunluk sağlanabilirse neden olmasın diyelim.
Olmazsa ben ailemle de gelebilirim nasip olursa
Çok teşekkürler Size de tüm diğer forum üyelerine de her zaman kapım açık
Sık olacak bir olay değil tabi ki mesafe oldukça uzun. Belki bir tur rotasındaki bir durak da olabilir. Yol üzerinden diğer illerin grupları da toplanabilir... Bilemiyorum daha büyük ve eğlenceli olur gibi
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum