Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 Büyük İnsignia Toplantısı için alternatifler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2015 Büyük İnsignia Toplantısı için alternatifler

Arkadaşlar benim de tercihim Karadeniz.
    Fatih Hocan'ın belirttiği noktalar tecrübenin eseri
    Kısa gezi ve arabalı tercihim.
    Çok uzun süreli planlama Hasan'ın dediği gibi zor olasılık gibi görünüyor.
    Uzun haftasonu gibi bir aksiyonda buluşma olasılığımız daha fazla.
    Sufy Hocam'ın önerdiği Merzifon (İstanbul'dan 625 km görünüyor googlemapden) olabilecek son nokta gibi. 4 saatte gidilir
    Artvin de benim favori merak noktalarımdan ama bir insignia uçağı gerek 1300 km de en ekonomik ve hızlı seçenek

Emre'den destek rica ediyorum.Yaylalar konusunda nereler olabilir.
    Ben biraz Kastamonu (550 km) alternatifini araştırdım oldukça fazla yayla var ve bir de güzel bir mekan
    http://www.sadibey.net/indexfl.html
    http://www.kastamonukultur.gov.tr/TR.../yaylalar.html

Bayram'a kadar şeker bir organizasyon ayarlama dileği ile
    Hayırlı iftarlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
      ..... Merzifon (İstanbul'dan 625 km görünüyor googlemapden) olabilecek son nokta gibi. 4 saatte gidilir .....
      Hakan hocam istanbuldan merzifona 4saatte gitmek gibi bir olasılık imkan dahilinde değil maalesef. İnsignia team ailemizin yoğun olduğu ve start noktası olarak kabul ettiğimiz istanbul'dan haftasonu için yapılacak bir program Şile - Ağva - Karasu - Akçakoca - Ereğli - Amasra sahil bandını içeren ve sonrasında en iyimser hali ile safranbolu görülüp tekrar dönüşe geçilerek yapılan bir program daha uygun olur diye düşünüyorum tabi bu yazdığım tur detaylı bir gezi olarak düşünülebilir.

Yüzeysel sadece geldik gördük hadi diğerine gidelim tarzı bir program olacaksa tabiki Trabzona kadar uzarız

Yorum

Ben Safranboluyu çok beğenmiştim. Geçen ay 2. gez gittim göremediğim yerleri de görmeye çalıştım. Gerçekten görülmeye değer bana göre. Ama 1 gün ayırmak lazım. Hata bu gidişimde Microlighta binecektim ama düşüp ölen birilerini okuyup vazgeçtiydim.
        http://safranboluhavacilik.com/
        http://www.youtube.com/watch?v=5zKBa3HlaFM#ws
        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Nereye gidersek en geç eylül sonuna kadar olursa iyi olur, yoksa katılım durumum zor olur, karadeniz kastamonu, karadeniz ereğlisi favorim, artvin merak konusu ancak çok uzak olduğu için eledik...

Yorum

Kastamonu erhandan sorulur müracat etmek lazım
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

önce yer tespit edilsin anket düzenlensin sonra zamanı tespit edelim
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Avrupa turu güzel olur ama çok maliyetli olur oto park sıkıntısı bunların başında tabi bunu batı avrupa için diyorum birçok ülkeye gittim park hep sıkıntı oldu. Bencede maliyet ve otel analizi çok çok iyi yapılmalı. Bazı ülkelerde vize sıkıntısı olur grup olarak gittiğinizde adam takip tüm arabaları boşaltıp arayabiliyor ufak noktalardan takabiliyor polisler keyfi uygulamalarla aracları durdurup ceza yazma cabasi icine giriyor ki bunun tek amaci rüşvet
                Yurtdısı organizasyonlarinin icinde cok bulundum halkoyunlari ekibimiz var dolayisiyla hersene turlar duzenlenir. daha once bir paylasim yaptim geziyle alakali ama is ticarete cevrilmis gibi konu engellendi.. Ve bizim yaptigimiz.organizasyonda kisi basi maksimum 700 € - 800€ arası Barcelona - Roma gibi yerlerde otel konaklamali oluyor ve avrupanin en guzel yerlerini geziyorsunuz ( Prag-Barcelona-Madrid-Floransa-Roma-Venedik-Vatikan-Münih-Berlin-Polonya-Sırbistan-Sofia vs aklimda kalanlar ) ki bu ucrete hicbiryerde bu ulkeleri otel konaklamali gezmeniz neredeyse imkansiz.Ve gezimiz sadece otobus ile sivil aracla cikilmiyor.. Eger ciddi bir sekilde dusunulurse yardimci olmaya calisirim..
                2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Yurtdışı olmaz, olamaz, yurtiçi geziyi zor ayarlıyoruz, yurtdışı sıkıntılı...

Yorum

Hadi bi konu ve anket açsın, tarih ve yer için...

Yorum

İş dönüp dolaşıp bize gelecek gibi

biraz daha fikirler ortaya çıksın bayram sonrası netleşir diye düşünüyorum ona görede zaman için anket yapılır

bu arada sınav haftaları vs.. bilgiler var ise bizimle paylaşılsın sonra o gün bilmem ne sıva var ben gelemiyorum olmasın bizim sınavla mınavla ilgimiz olmadığı için bilmiyoruz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aslında kastamonu ve Çanakkale turları en yapılabilir gözüküyor mesafe olarakta ikisi neredeyse aynı benim tercihim kastamonu olur yaz ayındayız yaylalar vs daha zevkli olur
                        2010 1.6T Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                          Yurtdışı olmaz, olamaz, yurtiçi geziyi zor ayarlıyoruz, yurtdışı sıkıntılı...
                          Katılıyorum
                          2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            ishakpaşa sarayı
                            agrıdagı
                            ayder yayalası
                            artvin karagöl
                            zigana geçiti
                            saoğanlı geçiti
                            sümela mastırı
                            1 2 hafta sonra motorla gidiyorum bu arabacılarda iş yok kardeşim ihihi
                            Haklısın hemşerim, bu senede geçen seneki gibi Kağıthaneye bağlanır olay
                            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Kamil Hocam senin tercihini Kağıthane olarak yazdım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Kamil Hocam senin tercihini Kağıthane olarak yazdım
                                Kağıthane tayfası belli Fatihcim.
                                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İşleniyor...
                                X