Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 Büyük İnsignia Toplantısı için alternatifler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2015 Büyük İnsignia Toplantısı için alternatifler

Arkadaşlar her zamanki çoşkumuz ile olayı harlamışız.
    Öncelikle 2014 ün suyu kesinlikle çıkmadı. Daha 5 ayımız var ve karadeniz benim de hedeflerimden birisi.
    Bu konuda topu Sufy hocama atıyorum karadenizden destek verecek var mı ?

Böyle ısınıp yurtdışı kısa rotayı Selanik alternatifini tekrar ortaya koymak isterim.
    Çağrı ben bu konuyu açmıştım ama bulamadım destek alabilir miyim.

Hesaplamalar konusunda bir kez daha çalışmaya değer sonuca göre karar veririz.
    Ben ne de olsa Bursa'dan bir Insignia bulurum

Yorum

2014 Karadeniz için bende varım, yalnız en geç eylüle kadar...

Yorum

Eylülden sonra zaten gidilmez yağmurdan gözümüzü açamayız. Karadeniz, ege, akdeniz, içanadolu, doğu ve güneydoğu anadolu, marmara, balkanlar, yakın orta ve uzak doğu, avrupa, afrika neresi derseniz bende varım

Yorum

Karadenize gidip .. oraları gezen arkadaşlar var oradaki arkadaşlarımızdan da destek alabiliriz topluca olduğumuzdan indirimlerde söz konusu olur diye düşünüyorum..
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Gidelim gidelim uzaklara gidelim,Türkiyemde gidilecek heryere gitmeye hazırım

Yorum

O zaman Karadenizi gündeme alalım arkadaşlar
              Tecrübe sahiplerinden gelecek önerilere göre
              Olası rotalara göre günü ve gezi uzunluğunu ayarlayıp maliyet çıkaralım
              Haydi bakalım rastgele

Yorum

karadenizde gezmiş dolaşmış biris olarak soyleyeyim ...yollar muazzam yaylalara dahil her yere kendi aracımla gidebiliyorum sıkıntı olmuyor bizim araçlarla ...
                2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Arkadaşlar

Organizasayon yaparken şunlara dikkat edelim

1-Hafif bir gezimi olacak yani gidilecek yerlerin sadece şehir merkezleri gezilip akşam bir otelde kalıp gezmekmi yoksa ağır bir gezi olup dağ bayır demeden gezmekmi?
                  2-Amaç araçlarla gezmekmi yoksa bir Tur şirketi ile görüşüp güzel bir otobüsmü kiralamak mı gerekir
                  3-Kısa Geziler için ayrı çalışma yapalım Cumartesi/Pazar
                  Zonguldak-Bartın-Kastomonu
                  Tekirdağ-Çanakkale-Bursa-Balıkesir vs.
                  4-Uzun Geziler içinde 1 Haftayı Geçmeyecek gezi rotası belirlenmesi
                  İstanbul-Artvin Arası
                  İstanbul-Gaziantep Arası
                  İstanbul-Antalya Arası
                  İstanbul-Sivas Arası
                  5-Dizel ve Benzinli araçları eş düşünmeyin

Bu şekilde bir çalışma olursa daha iyi olur

Benim Şahsi düşüncem ilk önce kısa bir gezi planlayıp keyfini çıkarmak iyi olur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Arkadaşlar

Organizasayon yaparken şunlara dikkat edelim

1-Hafif bir gezimi olacak yani gidilecek yerlerin sadece şehir merkezleri gezilip akşam bir otelde kalıp gezmekmi yoksa ağır bir gezi olup dağ bayır demeden gezmekmi?
                    2-Amaç araçlarla gezmekmi yoksa bir Tur şirketi ile görüşüp güzel bir otobüsmü kiralamak mı gerekir
                    3-Kısa Geziler için ayrı çalışma yapalım Cumartesi/Pazar
                    Zonguldak-Bartın-Kastomonu
                    Tekirdağ-Çanakkale-Bursa-Balıkesir vs.
                    4-Uzun Geziler içinde 1 Haftayı Geçmeyecek gezi rotası belirlenmesi
                    İstanbul-Artvin Arası
                    İstanbul-Gaziantep Arası
                    İstanbul-Antalya Arası
                    İstanbul-Sivas Arası
                    5-Dizel ve Benzinli araçları eş düşünmeyin

Bu şekilde bir çalışma olursa daha iyi olur

Benim Şahsi düşüncem ilk önce kısa bir gezi planlayıp keyfini çıkarmak iyi olur
                    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Uzun bi gezinti yani 1 haftalık bi gezinti için tarih kolay kolay kimseye uymaz, en mantıklısı 2 günlük, cuma akşamı çıkış, pazar akşamı dönüş olcak şekilde, cuma gecesi yolda geçer, geçte olsa kalmak için bi otel ayarlanır, cumartesi gezilir, akşama doğru başka bir yakın şehre gidilir orda otel ayarlanır, ertesi gün yani pazar günü yine o çevre gezilerek dönüş olur...

Benim merak ettiğim şehirler kastamonu ve artvin...

Yorum

ishakpaşa sarayı
                        agrıdagı
                        ayder yayalası
                        artvin karagöl
                        zigana geçiti
                        saoğanlı geçiti
                        sümela mastırı
                        1 2 hafta sonra motorla gidiyorum bu arabacılarda iş yok kardeşim ihihi
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

hiçde zor değil sadece bira rota calışmak lazım benimki dizel yaa rahat rahat konusuyorum ihihi

Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

programı yapalım derim
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

2 günlük olucaksa eğer en güzeli 1. gün trakya gezisi 2. gün çanakkale gezisi güzel olur kanaatindeyim
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İlk durak Merzifon Sonrası için yaylardan birinde konakla ma derim karadeniz için

[center]

Yorum

İşleniyor...
                                X