Ynt: Kaminari Park 17 Temmuz Perşembe İftar Daveti
Etkinlik için öncelikle tüm Kaminari Park ekibine sonra tüm Insigniateam Ailesine teşekkürler, Allah kabul etsin.
Uzun bir süre sonra buluşmaya katılmak benim için çok güzel oldu clapclap
bu güzel Ramazan akşamında bana ve arkadaşlarıma eşlik eden siz değerli abilerime , kardeşlerime , yengelerime çok teşekkür ederim , uzaktan yakından her yerden beni kırmayıp binbir güçlükle davetime icabet ettiniz , herkesin organizasyondan mutlu ve güler yüzlü olarak ayrılması benim için en büyük onur ve mutluluk sebebi her zaman .
clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
Yüce Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı , ibadetlerimizi kabul eylesin , bizi hayırlısıyla Bayrama kavuştursun inşallah..
Çok güzel, keyifli, eğlenceli geçen bu organizasyonu bizlere yaşatan Mustafa beye ve emeği geçen tüm dostlara çok teşekkür ederim, ALLAH kabul etsin kesenize bereket versin inşallah. Kurmuş olduğunuz bu güzel insigniateam ailesi içerisinde bulunmuş olmak sizlerle tanışmıs olmak bizim için tarifi imkansız bir keyif ve mutluluktu. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruruz.
Oncelikle Mustafa ve arkadaslarina emeklerinden dolayi cok tesekkur eder, Mustafanin verdigi iftarin Hak tarfindan kabulune, Rizkinin bereketlenmesini cenab-i Allah'tan niyaz ederim.
Hersey en ince ayrintisina kadar dusunulmus kusursuz bir organizasyondu.
Mubarek ramazanda cok degisik ve guzel bir bulusmaya vesile oldunuz. Biz sizden razi olduk, Allah'ta sizden razi olsun.
Mustafam Rabbim kesene bereket ,rızkın geniş ve kolay kazanılan helal rızıklardan olsun.. Her nekadar katılımda göstermediysemde kalbim sizlerle idi.. (Yokluğumu aratmamışsınız :P)
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum