Ynt: Kaminari Park 17 Temmuz Perşembe İftar Daveti
Kaminari Park'a böyle bir organizasyonu yaparak, insignia team ailesini bir araya topladığı için sonsuz teşekkürler.
Allah Gönlünün zenginliğini İşlerinede versin Mustafa kardeşim clapclap clapclap clapclap
Uyar Ailesi 2 kişi Fatih Hocam.
Allah c.c kabul etsin ne güzel ne hayırlı bir buluşma bende orada olmayı çok isterdim bakalım son dakika katılımı yapabilirim. Herkese bol keyifler.. Hoş muhabbetler
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Biz her zaman sponsorluk yaptıkta, biraz da seni forumda yeşil olarak görelim.
Oyle hep bana hep bana olmaz Volkanım. Bicsan'i da sponsor olarak görmek isteriz.
Biz her zaman sponsorluk yaptıkta, biraz da seni forumda yeşil olarak görelim.
Oyle hep bana hep bana olmaz Volkanım. Bicsan'i da sponsor olarak görmek isteriz.
ben senin nasıl sponsor olduğunu biliyorum tıstısım
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Perşembe günü ne yazıkki farklı program olması sebebi ile Gökçe ve ben katılamayacağız.
Şimdiden herkese iyi eğlenceler.
Mustafa'm öpüyorum kardeşim. Allah kabul etsin
yıne yıne ve yenıden kamınarıpark yonetımıne tesekkurler. herkesın bıldıgı gıbı işim yogunlugu sebebıyle ıftar saatı degılde ilerrleyen saatler de tekne ıcın en uygun olan iskeleden davete katılacagım. bana gosterılen bu insiyatıf için şimdiden tesekkur ederim
Orjinal yazı sahibi: BABOLİ
yıne yıne ve yenıden kamınarıpark yonetımıne tesekkurler. herkesın bıldıgı gıbı işim yogunlugu sebebıyle ıftar saatı degılde ilerrleyen saatler de tekne ıcın en uygun olan iskeleden davete katılacagım. bana gosterılen bu insiyatıf için şimdiden tesekkur ederim
Yorum