abi biz 9 gibi gideceğiz ama her forum kendi arasında toplanıyor yada bireysel geliyor. Insigniateam için birşey konuşmadık, istersen katılanlarla görüşüp siz ayarlayın.
ben dün işten 12'de çıktım, şuan da hala işteyim, bu buluşmanın Insigniateam organizatörü sen ol istersen ihihi siz ayarlayın, orada görüşürüz.
abi biz 9 gibi gideceğiz ama her forum kendi arasında toplanıyor yada bireysel geliyor. Insigniateam için birşey konuşmadık, istersen katılanlarla görüşüp siz ayarlayın.
ben gün işten 12'de çıktım, şuan da hala işteyim, bu buluşmanın Insigniateam organizatörü sen ol istersen ihihi siz ayarlayın, orada görüşürüz.
Seni kunduz seni...
Çağrıcım, Allah'tan kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
ben gün işten 12'de çıktım, şuan da hala işteyim, bu buluşmanın Insigniateam organizatörü sen ol istersen ihihi siz ayarlayın, orada görüşürüz.
Seni kunduz seni...
Çağrıcım, Allah'tan kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
Çağrı basarılar size... bide kardesim hazır esse grup la bu büyük bulusmayı gerçeklestirmişken insignialara neden platinum (android) oem cihaz yok... yeni insignialarda intellink olduğu için mi üretmiyorlar .... sorabilirsen sevinirim
Yarın ki büyük buluşmada bütün insignia team ailesine tekrardan başarılar...
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yorum