Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DÜĞÜNÜMÜZ VAR DOSTLAR :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: DÜĞÜNÜMÜZ VAR DOSTLAR

çok sey kaçırıyorum çokkk... ahhh ahhh pazar bulusmalarıı,, persembeler ( çarsambalar) etkinliklerr kahvaltılar yemekler muhabbetler ... içim gidiyorr oooooooffff oooff... yapacak bişey ykk bide fotoğraflarını paylasmıyormusunuz öööyyyleeecceee bkyorumm..

burada gördüğm kadarıyla böyle ise orada nasıldır espiriler takılmalar atışmalar tahmin bile edemiyorum.. Bu mutlu gününüzde bende yanınızda olmak isterdim ama cevabı sen yazmışın abii..

Şimdiden tebrik ediyorum tekrardan hayırlı olsun abicim..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      çok sey kaçırıyorum çokkk... ahhh ahhh pazar bulusmalarıı,, persembeler ( çarsambalar) etkinliklerr kahvaltılar yemekler muhabbetler ... içim gidiyorr oooooooffff oooff... yapacak bişey ykk bide fotoğraflarını paylasmıyormusunuz öööyyyleeecceee bkyorumm..

burada gördüğm kadarıyla böyle ise orada nasıldır espiriler takılmalar atışmalar tahmin bile edemiyorum.. Bu mutlu gününüzde bende yanınızda olmak isterdim ama cevabı sen yazmışın abii..

Şimdiden tebrik ediyorum tekrardan hayırlı olsun abicim..
      Gönüller bir olsun Murat kardeş,bir gün naip olur inşallah tanışırız
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        Orjinal yazı sahibi: Seyyah
        Orjinal yazı sahibi: Sufy
        Düğün öncesi önce biz sana bi uğrayacağız
        sonrada biz size
        Bir implant yaptırır fit oluruz
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

sonunda o mübarek geldi çattı yani , hayırlısı olsun inşallah abi , Rabbim askerliklerini , mürüvvetlerini de göstersin inşAllahh..

fazladan sap sıkıntı yapar mı Bülent baba , ona göre sayı çıkarayım ben
          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
            sonunda o mübarek geldi çattı yani , hayırlısı olsun inşallah abi , Rabbim askerliklerini , mürüvvetlerini de göstersin inşAllahh..

fazladan sap sıkıntı yapar mı Bülent baba , ona göre sayı çıkarayım ben
            Sorun yok Mustafa'm senin ekip ayrılmaz bir bütün sen sayı belirt yeter
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Allah Mürvetlerinide göstersin, Hayırlı Ömürler versin Bülent Bey.Şehirdışında olmam sebebiyle katılamayacağım.Ama Kalbim herzamanki gibi İnsignia Team Ailesinin yanında.
              Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Yorum

Bülent hocam, nasipse Orhan'la geliriz.

Yorum

Bülentim Allah damatlığını da göstermek nasip etsin hayırlısıyla.
                  İnşallah ben, eşim, kızım ve oğlumla sizin bu güzel gününüzde yanınızda olacağız.
                  [center]
                  İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

İnşallah bende yanınızdayım abi
                    InsigniaTEAM

Yorum

Allahim dugunlerinide gostermek nasip etsin bulent abi
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Oooo Hayırlı Olsun Sünnet Mezuniyet Askerlik Düğün derken bir bakmışsınız torun sünnetine geçmişsiniz Bizde de ablamın oğlu. Yani dayısının kuzusu sünnet olacak Maşallah şimdiden yavrulara

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Maşallah

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguz:)
                            Allah Mürvetlerinide göstersin, Hayırlı Ömürler versin Bülent Bey.Şehirdışında olmam sebebiyle katılamayacağım.Ama Kalbim herzamanki gibi İnsignia Team Ailesinin yanında.
                            Amin Oğuz hocam,hepimizin çocuklarına hayırlı ömür nasip olsun
                            Orjinal yazı sahibi: tozse
                            Bülent hocam, nasipse Orhan'la geliriz.
                            Tamam Serhancım,2 kişi olarak yazdım
                            Orjinal yazı sahibi: YK34
                            Bülentim Allah damatlığını da göstermek nasip etsin hayırlısıyla.
                            İnşallah ben, eşim, kızım ve oğlumla sizin bu güzel gününüzde yanınızda olacağız.
                            Kambersiz düğün olur mu hiç,Yılmaz diye yazılır adam diye okunur
                            Orjinal yazı sahibi: cagri
                            İnşallah bende yanınızdayım abi
                            Çağrı sensiz olurmu hiç Yazdım kardeşimi..
                            Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            Allahim dugunlerinide gostermek nasip etsin bulent abi
                            Amin Emrecim,senin gelme durumun nedir? Düzce öncesi görüşmek isterim
                            Orjinal yazı sahibi: omfaya
                            Oooo Hayırlı Olsun Sünnet Mezuniyet Askerlik Düğün derken bir bakmışsınız torun sünnetine geçmişsiniz Bizde de ablamın oğlu. Yani dayısının kuzusu sünnet olacak Maşallah şimdiden yavrulara
                            Ömercim sağolasın,doğru vallahi Allah birlikteliğimizi bozmasın,yeğenine de şimdiden geçmiş olsun
                            Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Maşallah
                            Fatih maşallah,inşaallah yazıyorsun sadece,sizi de yazdım listenin başına 2+2
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Erkek olma zamanı gelmiş Delikanlı adamı yalnız bırakmak olmaz elbet. OKTAY amcası olarak 1 kişi katılırım.

Maşallah
                              Morpheus
                              61 TT 971

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Morpheus
                                Erkek olma zamanı gelmiş Delikanlı adamı yalnız bırakmak olmaz elbet. OKTAY amcası olarak 1 kişi katılırım.

Maşallah
                                Tamamdır Oktaycım,bir kişi olarak rezervasyon ok
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X