Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4-Mayıs-2014 DÜZCE RAFTİNG ETKİNLİĞİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 4-Mayıs-2014 DÜZCE RAFTİNG ETKİNLİĞİ

vallahi ben kısa yazı yazmak istemiyorum. Uzun oldugunu gorunce sıklabılırsınız bu da hiç umrumda degıl Ben, enıstem ve ıkı yakın arkadsımlaa katıldıgım bu bulusmada; herzamnkı gıbı cok eglendım cok gazladım balata bitirdim benzın bitirdim lastık bıtırdım ama ben boyle eglendıgım bı ortam bulamadım. gıdıs donus heyecanı emınımkı herkes ıcın raftıng den daha heyacanlı olmustur. ( bu gunden ıtıbaren go pro yu kımseye vermem ) . Ayrıca nurettın abı ve volkan abı ıcın cok uzgun oldugumu belırtmek ıstıyorum. iyiki varsın insignia team. İNSİGNİA'ŞK

Yorum

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

Bunlar kazara çekilen fotolar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Videolar Fırında

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Videolar Fırında
            Az pişmiş olsun.

Yorum

Herşey çok güzel görünüyor

Karadenize de gelin ))
              İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

İnsignia Team in her zaman yanında olup yanlız bırakmayan Ailerininde bir kaç fotoğrafı benden gelsin

[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                  Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Videolar Fırında
                  Az pişmiş olsun.
                  Tamam Hafif Gevrek yaparız

Yorum

Öncelikle organizasyonu planlayan Emre Bey'e
                    Daha sonra köpeğe çarpınca arabası zarar gördüğü halde ben ona "cana gelecek mala gelsin" deyince "arabayı değil, o köpeğin ahiretteki mesuliyetini düşünüyorum" diyerek bana çok önemli nir ders veren Nurettin Bey'e

Ve ayrıca Fatih Bey ve onun şahsında tüm İnsigniateam üyelerine teşekkür ederim.

Çocuklar ve ben çok eğlenceli bir gün geçirdik.

Pek tabi unutamayacağım bir teşekkürde, o kadar yol dan sonra bir gün ayrı kalmanın acısını 2saat trafikte bekleterek çıkaran Istanbuluma teşekkürler.
                    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Bu güzel birlikteliği Allah bozmasın diyip fotolarla avutuyorum kendimi. Gelemesekte fotoğraflarla mutluluğunuza ortak oluyorum. İnşallah bende bir gün bu güzel camianın güzel insanlarıyla tanışma fırsatı bulurum. bu arada Nurettin bey ve Volkan bey"e geçmiş olsun diyorum. Birlikteliğimiz daim olsun inşallah.
                         2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Fotolarda yanlış mı görüyorum yoksa, Mustafa o kadar ustayımki rafting yaparken sigaramıda içerimmi diyor? haha
                           2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HAN_____
                          Fotolarda yanlış mı görüyorum yoksa, Mustafa o kadar ustayımki rafting yaparken sigaramıda içerimmi diyor? haha
                          Aynen Öyle

Bu meret nelere kadir alala

İnşallah Sigara içenleri bırakmadan İçenler sigaralarını bıraksın

Yorum

Keşke ayrı günlere denk gelseydi de Hezarfen ve raftigne bütün üyelerimiz de katılabilseydi. Buna rağmen aynı güne rastlayan iki organizasyonda çok keyifli geçmiş. Tebrikler İnsigniateam demekten başka söylenecek söz bulamıyorum. Bu arada Nurettin ve Volkan abilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
                            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                              Evet, organizasyonda büyük katkısı olan Emre kardeşime ve katılan herkese çok teşekkür ederim. clapclap clapclap clapclap
                              Fatih bey, aranızda olmak ve organizasyona katılmak bir harika, önceki senelere göre daha fazla adrenalin vardı.
                              Volkan, Oktay ve Muharrem bizim botun kahramanlarıydı, haha haha haha
                              Nurettin ve Volkan kardeşlerime büyük geçmiş olsun.
                              İyi ki varsınız.
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Bundan böyle bir karar aldım etkinlik sayfalarına deil gözden geçirmek ziyaretçi olarak bile bakmayacam. hasss hasss angry angry angry :

Keyif dolu saatler geçirmişşiniz yine muhtesem bir buluşma olmuş..

Ayrıca Volkan abi geçmiş olsun ...ve Nurettin abi yaşadığın küçük kazadan dolayı geçmiş olsun ....

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                                X