Çiçeği burnunda üyeyim ama ben, eşim ve kızım da katılmak istiyoruz bu güzel organizasyona.
Sormak istediğim raftingi herkes yapabilir mi ben hiç yapmadım da.
Bir de eşim ve kızım sıkılmaz değil mi biz rafting yaparken.
Vakit geçirebilecekleri bir ortam vardır umarım.
Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin. Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....
Çiçeği burnunda üyeyim ama ben, eşim ve kızım da katılmak istiyoruz bu güzel organizasyona.
Sormak istediğim raftingi herkes yapabilir mi ben hiç yapmadım da.
Bir de eşim ve kızım sıkılmaz değil mi biz rafting yaparken.
Vakit geçirebilecekleri bir ortam vardır umarım.
Mekan Yeşillik içinde güzel bir mekan ailecek katılım yapılabiliyor büyük bir ihtimalle sizlerin ve ailenizin canları sıkılmaz diye düşünüyorum
Bakarsınız kendinize güveniyorsanız rafting yaparsınız yada doğa yürüyüsü
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
merhaba,istanbul mehmetçik tesislerinde buluşacak arkadaşlardan birinin telefonunu rica edebilir miyim.kimseyi tanımıyorum.aramam gereken bir durum olabilir.teşekkürler.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Mekan Yeşillik içinde güzel bir mekan ailecek katılım yapılabiliyor büyük bir ihtimalle sizlerin ve ailenizin canları sıkılmaz diye düşünüyorum
Açıklama biraz mütevazı olmuş belki bu klip de referans olabilir.
merhaba,istanbul mehmetçik tesislerinde buluşacak arkadaşlardan birinin telefonunu rica edebilir miyim.kimseyi tanımıyorum.aramam gereken bir durum olabilir.teşekkürler.
Ben şimdiden üşümeye başladım. Bu havada hem da çayda nasıl üşümeden duracağız. İçim titredi.
naci kardes hic sikinti olmaz yani usumessiniz cunku giydimiz tulumlar yagmur ve su gecirmez ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Açıklama biraz mütevazı olmuş belki bu klip de referans olabilir.
Yorum