4 Mayıs Pazar Günü Saat 07.00-07.15 arası Ankara- İstanbul yolu üzerinde bulunan Opis BatıPark Plaza'da olacağız.
Kimlerle mi?
Kısmet olur, herhangi bir aksilik olmaz ise "..... ve ....." ile birlikte aranızdayız.
Saygılarımla.
Orjinal yazı sahibi: omfaya
Ankara ekibi bizde birlikte çıkalım. Nerede buluşalım? Görüşleri bildirelim.
Saatleri ayarlayabilirsek İstanbul ekibini Şaziye'den Selamlar'ız ihihi
Şaziye Selamlar Arası Bir Noktada İstanbul ekibi ile buluşup geri kalan 22-23 km yolu birlikte gidebiliriz.
Ankara'dan Çıkacakların Rotası: A:Opis Batıpark - B:Esentepe Köyü
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Bu sene Allah kısmet ederse 3.sezonumuz olacak.
2012 senesi olsun, geçen sene olsun, Otoban gişelerinden çıktıktan hemen sonra İstanbul ekibi ile buluşup "Dokuzdeğirmen" köyüne hep birlikte gidiyoruz.
Bu sene Allah kısmet ederse 3.sezonumuz olacak.
2012 senesi olsun, geçen sene olsun, Otoban gişelerinden çıktıktan hemen sonra İstanbul ekibi ile buluşup "Dokuzdeğirmen" köyüne hep birlikte gidiyoruz.
A.slm İnşallah Cemil abi.
Hepsine bakmıştım yine tek tek baktım
Ben harita paylaştım ama sen daha ayrıntılı hazırlarsın takipteyim.
Opis Batıparkta anlaşılan saatte görüşmek üzere...
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Hala yagmur durmadi bu sene baya bi macerali olacak sanarim ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Fatih hocam,beni listeden silermisin
Sana geçen gün söylemiştim,öğleden sonra hala kızının nişan işi çıktı.Gelip geri dönmeye değmeyecek.Sabah Hezarfen etkinlğine katılırım belki.
Bulent abi su yapma ihihi su yapacaksan pazar gunu dereye gel haha orada baya bir su olacak ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum