Arkadaslar genel olarak bakınca ertelenebilir olan organizasyonun 1 hafta ötelenmesinde fayda var. Bu kapsamda Odak organizasyonu yerinde kalsın, düzce ye 1 hafta sonra gidilsin derim.
Not: iş nedeniyle 4ü haftasi yurtdışinda olacağim. Kaçirmamiş olurum, herkes 2 org. Dakatilmiş olur. Dolayisiyla herkes her sekildemutlu olur.
Fatih Bey sizin nezdinizde arkadaslar her zaman ki gibi gereğini ve usulünü bilir. Orta yol yaratilir. Maksat birlikte ilmaksa maksimum katilimi sağlayalim)
Aynı ikilemde bizde bulunduk ve her iki etkinlik için tarih değişimi üzerine gayret gösterildi ama olmadı
Çünkü bir çok üyemizin 4 mayıs öncesi ve sonrası planları var bu durumunda birilerini saymayacağız ve kıracağız bu da bizim tarzımız değil bu sebepten dolayı 4 mayıs etkinlik tarihi olarak geçerli olması en uygunu ama gönül isterdiki seninde sonradan işin çıkmasaydı sende katılabilseydin seni suda biraz ıslat saydık iyi olacaktı
4 mayıs Düzcede görüşmek üzere
İstanbulda kalan üyelerimiz 4 Mayıs Günü Hazenferde olacaktır.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bize yakın, gelmek isterdik ama o sırada İzmir'den dönüş yapıyor olacağız. Sabah 10'da İzmir'den çıksak 6 gibi anca Düzce'de oluruz herhalde. O zamana program bitmiş oluyor.
Sizlere iyi eğlenceler.
İzmir'e giderken Bursa, Susurluk tarafından gidiyorum. Hep aynı yol sıkıldım, Bu sefer alternatif aradım ama onda da giderken öğlen çıkacağımdan dönüşte alternatif yolu kullanma niyetim var(Bilecik,Kütahya, Uşak üzeri). Öyle yaparsam yetişemem herhalde Bakacağım bu yolu bir araştırmak lazım temiz bir yolsa oradan dönerim, Klasik yoldan dönecek olursam yetişirsem uğrarım.
Yorum