o zaman Bülent abi tarihi değiştirsin ne olacak yanı bu sene olmazsa seneye sünnet düğünü yapar ihihi haha haha
×1555))
Bölünelim 3_5'e
Cumartesi rafting, pazar hazerfen bana uyar. Yoğun bir insignia haftasonusu olacak gibi görünüyor. Epey bi uzak kaldım, bana denge olur.
Bülent'imin tüm bu organizasyonlatdaki durumu ise ap ayrı. Tartışmasız tercihim Barkın
tarihle ilgili bi gelişme varmı, tarih değişmez ise üzülerek katılamıcağımızı belirtmek isterim, her iki organizasyonuda kaçırmak istemiyorum, ancak tarihler çakıştığı için seçimim Odağın düzenlediği organizasyon olucak...
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Bende geliyorum ya dostlar... şu whatsapp grubunu bi kursak ya daha hızlı etkileşmezmiyiz..
bizde 2.5 kişi geliyoruz inşallah bi sorun çıkmaz sa... bir kişi yani ben bota binicemm saygılar...
Bende geliyorum ya dostlar... şu whatsapp grubunu bi kursak ya daha hızlı etkileşmezmiyiz..
bizde 2.5 kişi geliyoruz inşallah bi sorun çıkmaz sa... bir kişi yani ben bota binicemm saygılar...
Listeye Ekledim
Ankara için Whatsupp grubu vardı yanlış hatırlamıyorsam
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum