Beyler bu sene fazla yagmur olmadigindan sular zaten az 4 mayis dan sonraki haftalarda su dahada azalir o yuzden 2 secenek var 4 mayis yada 27 nisan ben 4 mayistan yanayim su anda 50 kisiye yakiniz bu kisilerden kac kisi gidecek hazerfana ona bakmak lazim
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
bulent abi yaslandi erhan yaslandi g....tu basi tutmuyor artik haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
saygıdeğer arkadaşlarım, eğer birlikte gitseydik hezarfen iyi olurdu. ama öyle olamayacaksa ki bazı arkadaşlarımız ona göre iş güç ayarlamış olabilir, rafting de benim için acaib bir tecrübe olacak.
kısaca: gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane...
Gündüz yoğunluk ve koşturmadan açıklama yazamadım.
Öncelikle böyle bir tarih çakışması için çok özür dilerim.
Baştan anlatıyım, rafting buluşmasını ben biliyordum ama Odak bilmiyordu. Söylemek benim aklıma gelmedi, lafı geçmedi hiç konusu açılmadı vs.
Odak olarak Hezarfen'i ayarlarken de (ne zaman yapılacağı, nasıl olacağına bir anda karar verdik) 4 mayıs olsun mu dedik, pilotlara uyuyor, Necvox'a uyuyor, bir sıkıntı görmeyip OK dedik ve pisti ayarladık, pilotları ayarladık, Necvox tarafına onay verdik.
Geçtiğimiz perşembe jeton düştü, perşembe buluşmasından dağılıp Fatih abi beni bırakırken bizim buluşma ne zamandı diye sordum, mayısın başı deyince hiç birşey diyemedim ihihi Organizasyonun ilk başta nisana ayarlanması sebebiyle ben hala nisanda yapacağız diye düşünüyordum.
Hezarfen tarihini değiştirmek istedik, 1 hafta öncesinde hava durumu yağmurlu görünüyor, 1 hafta sonrası da pilotlarımızın yarış haftası, müsait değiller. Pistin kaporasının da verilmesi sebebiyle daha fazla değişikliğe gidemedik.
InsigniaTeam'in bu organizasyonda bulunmasını iki tarafta da bulunan biri olarak herkesten önce ben istiyorum zaten, aksini düşünen yada bilinçli yapıldığını düşünen olacağını da zannetmiyorum. Çok çok kötü bir tesadüf.
Aynı kadroyu bozmadan rafting buluşmasının tarihinin değişmesini çok isterdim ama yapamıyoruz. Bizim yüzümüzden bir kişinin bile rafting organizasyonu dışında kalmasını da istemeyiz.
Tüm forumlardan ortalama katılımcı sayısını da InsigniaTeam'den şu kadar araba katılır diye bizim forum üzerinden belirlemiştik. Diğer forumlara karşı bir gövde gösterisi yapmamızı isterdim
Sonuçta herhangi bir tarih değişikliği olmaz ise biz üyelerimizi raftingten Hezarfen'e çekmek değil, raftinge zaten gitmeyecek olanları alternatif olarak Hezarfen'e davet etmek istiyoruz.
Bu sıkıntı için tekrardan çok özür dilerim.
Evet cagrinin dediği gibi bu tarih cakismasinda kimsenin bir sucu yok gonlumuz Burak ve ekibinin yaninda olmak ama her iki tarafta ortak zaman icin caba harcamasina ragmen 4 mayista 2 adet etkinlik olacak seklinde gozukuyor rafting icin 1.5 ay onceden tarih belirlendi ve uyelerimiz kendini ona gore ayarladi tarihi ileri yada geri cektigimizde ise gelemeyen uyelerimiz var bu kapsamda 4 mayis gunu istanbulda olan uyelerimiz insignia team adina hazerfen etkinligine katilacaktir .
HazeRfen etkinligi bizim burakla (odak) ilk buyuk etkinligimizdi ve ikincisinde olmayi cani gonulden istememize ragmen katilamamak cok kotu olacak bizim icin.
4 mayis Duzce rafting etkinliginin tarihinin degismemesi en dogrusu
Bu kapsamda planinda degisiklik olan uyelerimiz var ise Emre yada bana bilgi versin lutfen
yada biz etkinligin tarihini bir gun onceye cekecegiz cumartesi rafting pazar hazerfen olacak eger sizler icin bir mahsuru yok ise
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum