Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4-Mayıs-2014 DÜZCE RAFTİNG ETKİNLİĞİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 4-Mayıs-2014 DÜZCE RAFTİNG ETKİNLİĞİ

Yine çok keyifli bir buluşma oldu,

Aramıza yeni katılan üyelerimiz oldu inşallah memnun kalmışlardır

Bu arada biraz yolculuktan bahsedelim

Sabah 07:30 da Mehmetcik tesislerinden hareket ettik hafif yağmur vardı sonrasın yağmur kesilince goprolar devreye girdi ve artistik hareketle diz boyu idi ben yiğenimi adapazarına bırakmak için önden gazladım adapazarına bıraktım otobana girdim çıktım ekip yeni geliyordu ve gazlıyorlardı birde aralarına bir bmw katmışlar neyse bizde gazlamaya devam ettik çok geyifli bir şekilde düzce gişelerinde Ankaradan gelen ve Duzceden gelen arkadaşlarımızı bekledik Emre yetişeceğim diye birde ceza yemiş hakkını helal et emre sonrasında rafting yerine gittik açık havada bir kahvaltı yaptık sonrasında raftig başladı yağmur altında çok kürek çekmeden keyifli bir rafting oldu sonrasında yemek lerimizi yedik ve istanbul dönüşü başladı trafiğe kalmak istemeyenler erkenden ayrıldı birde Askerimiz vardı Erman ı son bir kez daha gördük salı günü Vatanı görevini yapmaya başlayacak hayırlı tezkereler sonrasında istanbul yoluna girdik Emrenin chip bu sefer iyi olmuş 240-250 lere çıkıyor yine biraz galadık 240 larda makas atmak hem heyecan verici hemde riskli hareketlerdi ama araçlarımız ve şöförlerimizin maşallahı var . Sonra Sasa da göl kenarında çaylar ,kahveler, tatlılar yendi ve içildi o sıra volkanın tansiyonu çıktı ve erkenden ayrıldı sonrasında hastaneye gitmiş yük sek tansiyondan dil altı ve damar yolu açılarak tansiyonu normale düşürüldü buradan geçmiş olsun diyorum .Yoğun trafikte yavaş gazlıyarak evimize geldik.

Bu gün bizlerle bu keyifli etkinliğe katılan bütün üyelerimize canı gönülden teşekkürler özellikle Ankaradan Gelen cemil abi ve ömer faruka teşekkürler.

Düzceden Emreye ayrıca teşekkürler.

Bu bizimle olmak isteyipte çeşitli sebeplerden dolayı gelemeyen arkadaşlarada bir sonraki organizasyonda aramızda görmek istiyoruz.

İyiki varsınız Arkadaşlar

Yaşasın Insigniateam kardeşliği ve birlikteliği

Videolar ve resimleri ara ara paylaşacağım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben gelemedim. Sabah 10'da İzmir'den çıktım anca 23.00 gibi gelebildim İnşallah bir daha ki sefere.
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Hersey cok güzeldi. Emegi gecen ve katılan arkadaslara sonsuz teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
          Ben gelemedim. Sabah 10'da İzmir'den çıktım anca 23.00 gibi gelebildim İnşallah bir daha ki sefere.
          Bir dahakine!
          Ama cumartesiden yola çıkıp konaklama yapıp öyle katılırsınız.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Resimlere hızlıca bakmak isteyenler

http://s1299.photobucket.com/user/fa...uzce%20Rafting

Yorum

Arkadaşlar merhaba,

Önce İnsignia mı almakla,
              sonrasında foruma üye olmakla
              ve nihayetinde aranıza katılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi yapmış olduğumuz bu gezide canlı canlı müşahade etme fırsatı buldum.
              Artık arabamı daha çok seviyorum.

Her birinize göstermiş olduğunuz sıcak ilgi, alaka ve samimiyet için çok teşekkür ediyorum.
              Ben, eşim ve kızım inanılmaz keyifli ve eğlenceli bir gün geçirdik.
              Emeği geçen ve geçmeyen herkese çok teşekkür ediyoruz.
              İnşallah nice etkinliklerde bir arada olmak nasip olur diyelim.
              Çiçeği burnunda heyecanlı bir üye olarak her fırsatta çektiğim fotoğraflardan birkaçını paylaşmak isterim

Bu arada Nurettin ve Volkan kardeşime de tekrar geçmiş olsun diyorum.
              Allah sağlıklı ve kazasız günler nasip etsin onlara ve hepimize.

Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
              Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....

Yorum

Herkese tekrardan çok teşekkür ederim. Çok güzel bir organizasyondu, konvoyda arkadan takip eden olsamda keyif tavandı
                Volkan abi tekrardan geçmiş olsun
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Yorum

Kocabaş ailesi olarak eğlenceli, gazlamalı, yağmurlu, güneşli, heyecanlı ve en önemlisi
                    insigniateam kardeşliğinin en güzel yaşandığı günlerden birini daha geçirdik.
                    Organizasyonu başarı ile uygulayan Emre kardeşime, bizlere daima rehberik eden Fatih kardeşime ve katılan
                    herkese çok teşekkür ederiz.

İyi ki varsın İnsigniateam kardeşliği
                    [center]
                    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Gene çok güzel bir organizasyona hep beraber İnsignia Team olarak imzamızı attık,
                      Organizasyonda büyük emeği olan başta Hemşerim Emreye ve katılım yapan herkese çok çok teşekkürler.
                      Konuşmaya gerek yok resimler her şeyi anlatıyor.
                      İyiki varsınız arkadaşlar. obaa obaa obaa
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Gel de kıskanma, birlikteliğimiz daim olsun
                        Nurettin Bey'e atlattığı kaza için geçmiş olsun diyorum
                        Volkan Bey size de geçmiş olsun, yüksek tansiyon çağın hastalığı.
                        Tuz ve şekerden uzak durmak gerekiyor, ama yapabilene;tekrar
                        geçmiş olsun

Yorum

Her zamanki gibi çok güzel Organizasyon olmuş, emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık.

Nurettin ve Volkan kardeşlerimize geçmiş olsun diyorum.
                          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Evet, organizasyonda büyük katkısı olan Emre kardeşime ve katılan herkese çok teşekkür ederim. clapclap clapclap clapclap
                            Fatih bey, aranızda olmak ve organizasyona katılmak bir harika, önceki senelere göre daha fazla adrenalin vardı.
                            Volkan, Oktay ve Muharrem bizim botun kahramanlarıydı, haha haha haha
                            Nurettin ve Volkan kardeşlerime büyük geçmiş olsun.
                            İyi ki varsınız.

Yorum

Hep beraber nice etkinliklere diyelim cemi abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Hep beraber nice etkinliklere diyelim cemi abi
                                Nicelerine.....

Yorum

İşleniyor...
                                X