Ynt: ANKARA ... 2014ün ilk buluşmasına hazır mısınız?
Ankara üyelerimizin konuyu sadece genel sohbet kısmından takip ettiğini kabul ediyorum fakat moderatörlerimizin konuyu her defasında taşımalarını veya duyurular kısmında yer vermemelerini kabul edemiyorum.. Bi bakın lütfen geçen haftadan itibaren kim ne yazmış -kimse- !! Ben bu organizasyon işinden çekiliyorum.. Bundan sonra kim yaparsa yapsın ona desteğimi veririm ama ben bidaha kalkışmıycam bişiy yapmaya bunuda burdan söylemek istedim.. Teşekkürler..
1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012) - 1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015) - 2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Orjinal yazı sahibi: ua731
Ankara üyelerimizin konuyu sadece genel sohbet kısmından takip ettiğini kabul ediyorum fakat moderatörlerimizin konuyu her defasında taşımalarını veya duyurular kısmında yer vermemelerini kabul edemiyorum.. Bi bakın lütfen geçen haftadan itibaren kim ne yazmış -kimse- !! Ben bu organizasyon işinden çekiliyorum.. Bundan sonra kim yaparsa yapsın ona desteğimi veririm ama ben bidaha kalkışmıycam bişiy yapmaya bunuda burdan söylemek istedim.. Teşekkürler..
Zihinican kardeşim kesinlikle haklısın fakat bunu özel mesaj yoluyla yetkililere iletsen daha etkili sonuçlar alabilirsin kanımca.
2012 Opel İnsignia 1.4 Edition Elegance 140 hp 18'' Jant Teknik Gri
valla bende yeni gördüm mesaj sistemi kuralım derim daha hızlı iletişim için ne dersiniz bende 1000 mesaj hakkı var ben biri bana kesin tarihi atrsa bende gruba atarım mesela. yada zihni gönülüü olarak sen bişeyler yapsan..:--)))
benim hep geç haberim oluyo valla.. yoksa gelcem. naapsakta bi mesaj grubu oluştursakk..
Ankara Üyeleri listesine bir güncel alalım o zaman.
İletişim bilgilerini tekrar güncel hale getirelim.
Daha sonra toparlarız onu sonra da bir iletişim şekli buluruz.
Zihnican kardeşim üzme kendini.
Gönül vermeyince gönül alınmaz derler.
Lafa geldimi Ankara ekibi mangalda kül bırakmıyor ama icraatta yoklar
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Valla burak çok konuşamadık ama beni hiç ilgilendirmiyor desem bu saatten sonra yeridir.. Daha öncedende yazdığım gibi biri yapsın gene destekte bulunucam ama ben böyle bi konu açmam herhangi bir organizasyon başlatmam
1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012) - 1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015) - 2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Yorum