Ynt: 2014 Kış Buluşması İçin Düzce Topuk Yaylasına Gidiyoruz
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Fenerbahçe. Nispet DD
ne nispeti abi fotoğrafi cekildigi yer kuytu kosede kimse gormez .adamin ustune baksana botlar sari mont sari eşofman lacivert iki gün o şekilde gezdi sikiyosa lobide cekilseydiya
Esas Saati Sormak Lazım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
çok ince düşünülerek yapılmış olan hediyeler için fatih abim ve bonkör sponsorlarımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum. çocuklarım kapşonları çok sevdi, ve sabah sabah bana poz verdiler. bizler için maneviyatı çok büyük. iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri. Hepinizi seviyorumccc
Yaa hayran kaldım resmen malesef katılamadık görev icabı şuan Karstayım. KKK. Gelecekmiş ve asker arkadaşlarımızla çalışmalara başladık..
Abilerimden bir ricam var insigniateam polarına ulaşma şansım var mı.??
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
şşş hasan geçildiğini göstermeyecek ya ondan orda kesmiş ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Orjinal yazı sahibi: emrezxr
şşş hasan geçildiğini göstermeyecek ya ondan orda kesmiş ihihi
Yok be emre benim öyle takıntılarım yok ben hasanla biraz bastım arkadakiler görüntüden kaybolduğu için kestim biz haddimizi biliriz boş yolda yol veririz saygı duyarız ama trafikte alırız
Orjinal yazı sahibi: MERCAN41
Yaa hayran kaldım resmen malesef katılamadık görev icabı şuan Karstayım. KKK. Gelecekmiş ve asker arkadaşlarımızla çalışmalara başladık..
Abilerimden bir ricam var insigniateam polarına ulaşma şansım var mı.??
Polarlar dan kalan olmadı niyetimiz üyelerdi ama işin içine çocuklar girince eşler den de talep gelince bütün polarlar bitti artık bir sonrakine diyeceğiz .
anca onu yaparsın zaten ihihi neyse seni bilen biliyor zaten imampower ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum