Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 Kış Buluşması İçin Düzce Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2014 Kış Buluşması İçin Düzce Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Evet Arkadaşlar,

Yine Süper bir buluşma yaptık

Tüm Katılımcılara şahsım ve InsigniaTeam olarak Teşekkür etmek istiyorum

Gelelim Gidiş ve geliş özetine

Sabah planladığımız üzere Saat 09:00 Mehmetcik tesislerinde buluştuk ve Alaşara tesislerine kahvaltı için gittik giderken hız limitlerini pek aşmadık ortalama hızımız 120 km idi konvoyumuzda sonradan katılan Apg ile sürüş şeklimiz birden değişti bir tarafta porche bir tarafta apg yanyana keyifli süzülüşleri ile mekana ulaştık ve hoş şohbetler eşliğinde kahvaltımızı yaptık yöresel kahvaltımızı ve akşam hazırlanan sucuk ekmekler Opel Odak Sponsorluğunda yaptık teşekkürler Opel Odak sonrasında yağmur kesilince goproları devreye aldık değişik görüntüler esşliğinde kaynaşlıya geldik bizi karşılamaya gelen Erhan,Yılmaz ve Hakan'a ve Düzceden Emre ye teşekkürler sonrasında hep beraber Topuk yaylasına hareket ettik giderken müthiş bir sis vardı ve yollar çok virajlı idi ve görüş mesafesi 10 mt ile otele sağ sağlim ulaştık ,Otelin rezervasyonunda bize destek olan Murat hocama ayrıca teşekkürler ve Otel yönetiminin bize gösterdiği iligi ve alaka için teşekkür etmek istiyorum odalarımızın %90 göl manzaralı olmasında ve bizim için havuzun kapanış saatini uzatmaları gece bizim için bahçede şucuk ekmek hazırlatmaları ve sayamacağımın desteklerinden dolayı Topuk yayalası yönetimine ve çalışanlarına teşekkürler.

Bu sene misafirlerimize Sponsorlarımız eşliğinde yine güzel hediyeler verdik öncelikle Ana Sponsorlarımıza Teşekkürler

1-Erhan
    2-Mustafa
    3-Odak Burak
    4-Ali (Opc)
    5-Özkan

Gönülden Sponsarlarımızada ayrıca teşekkürler
    1-Emre Düzce
    2-Ferhan Abi (Abilerin abisi)
    3-Kamil

Dağıtılan hediyeler,

Bütün Katılımcılara
    1-Yeni tasarım Saatlerimiz Dağıtıldı
    2-Yeni Tasarım Polar Hırkalarımız Dağıtıldı ve busefer 6 yaş altı için hazırlanan küçük polarlarımız da dağıtıldı
    3-Yeni Tasarım Araç içi Yastıklarımız Dağıtıldı (Kaminari Parkın hedisiyesi olarak)
    4-Spor Çanta ve ayakkabı boyaları için Ferhan abiden
    5-Özel Vakumlanmış kabuksuz Düzce Fındıkları Emre kardeşimizden

İstanbul dönüşünde Sasada durduk çaylar kahveler çiğ börekler yendi sonrasında Ali (Baboli) lerin Gaziantep Üstadım restorantında güzel ve doyurucu kebapları yiyeyerek akşam yemeğinide hallettik

Dönüşte yolda keyifli sürüşler yaptık

Tüm katılımcılara ve bize destek olan herkese ayrı ayrı teşekkürler.

Resimleri çağrı yükleyecektir.

Unuttuğum ve teşekkür etmediğim kişiler var ise onlarada teşekkürler

Bir kusurumuz oldu ise affola

Opel odak tarafından yeni makyajlı insignia test sürüşümüz olacaktı ama aşırı sisten dolayı test yapamadık edition modeller için yeni afl farlı örnek araçlarıda bizimle beraberdi yolda yeni makyalı insignia ile gazlamak ta güzel oldu Teşekküerler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bölgemize gelerek bizleri onurlandırdığınız için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
      Program sonuna kadar kalıp sizler ile daha çok vakit geçirmeyi canı gönülden isterdim.
      Malum Otelcilik böyle birşey.
      Çalışma saati ve zaman ayarı malesef yapamıyoruz.
      Yuvalarınıza sağ salim ulaştığınızı duymak sevindirici.
      Hepinizi ve hepimizi allah kazalardan korusun.
      Programa katılan, katılamayan tüm arkadaşlarımı sevgi ile kucaklıyorum.
      Daha nice organizasyonlarda birlikte olmak dilekleriyle
      obaa
      (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Muhteşem bir haftasonu geçirdik , Herşey mükemmeldi . Sponsorlarımızdan allah razı olsun işlerinizde bereket eksik olmasın. emeği geçen tüm arkadaşlara abilerime teşekkür ederim. Anlatıcak çok şey var ama saymakla bitmez .

Yorum

Bende bişeler yazıyım dedım fakat duygularımı yazıya dokecek alfabeyı bulamadım. Tesekkurler ınsıgnıateam ıyıkı varsın

Yorum

Her şey mükemmel ve harikaydı,
            Anlatmakla bitmeyecek güzellikleri yaşamak gerekiyor ve zatende katılım yapanlar yaşadı, kısaca
            Bu organizasyonda maddi manevi desteği geçen ve katılım yapan tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkürler,
            clapclap clapclap clapclap
            Ayrıca hoplaya hoplaya gittiğimiz zıplaya zıplaya geldilimiz yolculukta bizimle beraber olan Kocabaş ailesinede teşekkürler.
            İnal ailesi..
            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Yine çok güzel, çok keyifli bi kış buluşmasını gerçekleştirmiş olduk, herşey çok güzel ve keyifli olunca zamanda su gibi akıp geçti, yağmurla gittik, sisle karşılandık, güneşle geri göndük...

Bu buluşmamızda emeği geçen herkese; başta moderatörümüz Fatih abiye, sponsorlarımız Kaminari park, Mustafa, Erhan, Özkan abi, Ferhan abi ve bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman arkamızda olan, destekleyen Odak Burak beye, Odak dynmics'e ve en önemlisi katılım yapan, insigniateamı bu sıcak aile ortamına çeviren bütün üyelere sonsuz teşekkürler...

İyiki varsınız ve iyiki beraberiz...

Yorum

İlk bir kaç foto benden gelsin

[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Ortalığı kasıp kavurmuşsunuz. Mekan kalitesi, Team ruhu, destekleyenler, katılanlar...
                  Herşey üst seviyede.
                  Buradan büyük ilgi ve merakla takip ettik.
                  Boşuna dememişler "Birlikten kuvvet doğar".
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Nasıl bir haftasonuydu hiç bitmese yarın da devam etsek sesimi çıkarmazdım. Nazar değmesin, oldukça keyifli ve eğlenceli bir haftasonu geçirdik bence.
                    Otel çok iyiydi, Abant'tan daha samimi ve beraberdik. Abant'ta birbirimizi kaybediyorduk Hizmet ve kalite 4.4lüktü, ilerleyen senelerde yine gidilebilir.

Böyle keyifli ve eğlenceli zaman geçirmemize vesile olan başta tüm Üyelerimize ve bu imkanları sağlayan sponsorlarımıza çok teşekkür ederim.
                    Beni getirip götüren Mustafagiller / Kaminari Park ekibine VIP hizmeti için teşekkür ederim.
                    Teşekkürlerimizi sunacağımız daha birçok kişi var, hepsi adına kısaca tüm emeği geçen/geçmeyen, katılan/katılamayan, bizi "INSIGNIATEAM" yapan herkese kucak dolusu sevgiler ve teşekkürler.

Fotoğraf konusuna gelirsek;
                    bir hevesle sd kartı pc'ye taktım ancak kart okuyucunun artık çalışmadığını gördüm, zaten uzun zamandır kullanmıyordum.
                    Fotoğraf konusunu yarın işte halledeceğim. Zaten fotoğraf çekmeme ettiğiniz laflardan dolayı da fotoğrafları görmek için acele etmediğinizi düşünüyorum ( )
                    Şimdilik telefondakileri ekleyebilirim.

Eğlenceli, keyifli, birlik beraberlik içinde nice buluşmalara obaa
                    InsigniaTEAM

Yorum

Kısaca bir özet

Kahvaltımız

Odalarımız

Hediyelerin hazırlanışı

Toplantı ve hediye dağıtımı

Akşam yemeği

Sucuk mangal

Kahvaltımız

Son olarak Ali'nin yerine geçtik.

InsigniaTEAM

Yorum

Havuz Eğlencesi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Keyifli ve eğlenceli bir buluşmaydı her şey için teşekkürler. Hocamıza da ayrı bir teşekkür Allah razı olsun

@kdristnbl : Musatafa Keleş abime getirip götürdüğü için teşekkür ederim çok keyifli bir buluşmaydı

Yorum

Yapılan her organizasyon bir öncekini aratmıyor.Her seferinde çıta bir yukarı çıkıyor.Gerçekten mükemmel bir buluşma yaşadık.Bu anları yaşamamızda en büyük rolü oynayan Fatih hocama çok çoookk teşekkür ederiz.Hakkını helal etsin
                            Birbirinden güzel hediyeler için adeta yarış içinde olan sponsorlarımız Mustafa Keleş,Burak Bey (Odak),Ali opc,Ferhan abim,Erhan,Özkan,Emre ve Ahmet kardeşime de teşekkürlerimizi borç biliriz.
                            Ayrıca eşimin doğum günü kutlama sürprizinde desteğini esirgemeyen Kamil abime ve Slayt gösterisi ve sunum için Fatih hocama tekrar tekrar teşekkürler.
                            Otel planlamasında Murat Acar kardeşime de sonsuz teşekkürler..Sağolsun çevresini sonuna kadar kullanıp,bizi yalnız bırakmadı kendisine minnettarız.
                            Bu organizasyonda nasıl büyük bir aile olduğumuzu kendimize ve çevremize bir kez daha kanıtlamış olduk.Bu ailenin bir üyesi olmaktan gerçekten gurur duyuyorum.
                            İyi ki varsın I N S I G N I A T E AM...............
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

The BEST Team is İnsigniateam.

Dostlar ile yine bir arada olduğumuz, güzel bir etkinlik oldu. Gönülden sağlanan hediyeler için bende çok Teşekkür ederim.
                              Bizde elimizden geldiğince ekip ruhunun içinde olmaya gayret gösterdik, katılım sağlayan; sağlamayıpta kalbi bizim ile olan herkese selamlar, saygılar.

Morpheus
                              Morpheus
                              61 TT 971

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Havuz Eğlencesi

Mustafa kime el kol hareketi yapıyor

Yorum

İşleniyor...
                                X