Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 Kış Buluşması İçin Düzce Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2014 Kış Buluşması İçin Düzce Topuk Yaylasına Gidiyoruz

Bu sene ilk kez katıldığım İnsigniaTeam kış buluşması benim ve eşim için
    çok değişik ve huzur dolu bir organizayondu. clapclap
    Tek kelimeyle muhteşem bir buluşma oldu. Bu çok güzel buluşmada emeği geçen
    tüm sponsorlarımıza ve katılan tüm arkadaşlara çok çok çok teşekkürler.

Ayrıca bizi hoplaya hoplaya götüren ve zıplaya zıplaya getiren
    yolculuk ve candan arkadaşımız İnal ailesine çok çok çok çok teşekkürler.
    Yaşasın İnsigniaTeam kardeşliği

Kocabaş
    Ailesi
    [center]
    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Çok keyifli ve eğlenceliydi
      Otel ve tesisler, yemek içmek, hizmet dört dörtlüktü.
      Başta kalenderimiz Fatih Bey olmak üzere bu organizasyona
      emeği geçen bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim clapclap

Yorum

Bu arada gidiş geliş ortalamam 10,6 Lt yolun yarısı sakin yarısı yüksek hızlarda idi 560 km yol gitmişiz bizim eve göre değerlerdir Ortalama hızım 87 Km/h

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Herkes alfabedeki bütün harfleri kullanmış ve bitirmiş Bende kemdimce birşeyler ekleyeyim
          LAP CIKI DAIME FOR YOU CINTERATTO PIRELLIIIIIIIIIIIIII obaa oleyy urock hiho

2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Fatih abim ayıptır söylemesi cuma günü topuk yaylasına gelmeden gazı fulledim. bu sabahta tekrar fulledim toplamda 526km yol yapmışım yani 115.00TL \ 526km = 21krş

Yorum

Herşey çok güzeldi, gidişimiz, otelimiz, muhabbetimiz, ortamımız, tabiki hediyelerimiz ve dönüşümüz...

Başta gayret ve emeklerinden dolayı Fatih Abime,
              Sponsorlarımız; Odak Burak Bey'e, Kaminari Park Mustafa Kardeşime, ErHanım'a, Özkan Abime ve Ali Abime,
              Diğer Hediyeler İçin; Ferhan ve Emre Abime,
              Otel rezervasyonu ve diğer işlemlerdeki yardımları için; Murat Abime,
              ve katılım sağlayan Tüm INSIGNIATEAM üye ve ailelerine, son olarakta emektarımız sevgili kardeşimiz Çağrı' ya teşekkür ederiz.

Ahmet - Kübra YAĞAR
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Aslında gezi dönüşü duygularımı kısa bir sekılde yazmıstım fakat yazılanların hepsının an ve an yasadıgım için tekrar tekrar kafamda canlandırıp düşünmekten kendımı alıkoyammıyorum. Izınn verırsenız bastan yazıp bende detaylı anlatmak ıstıyorum. Katıldıgım ilk sehır dısı organızasyonu olmasının heyecanının yanı sıra sızınle olmak harıkaydı. Yola ılk cıktıgımızda hersey normal gıbı gorunsede kendı kendıme hadi ne zamn baslıcak dıye düşünürken anıden süratlerın artması gıdıs yoluna ayrı bı heyecan kattı. Yolun yagıslı ve ıslak olması sebebıyle kardesım ablam ve annemın araba da olmasını göz ardı etmedıgım ıcın gıdıs te aktıf degıldım. Yogun sıs sebebıyle otel dısında pek zamn ayıramadıgımz ıcın hepımız otel içinde yan yana zamn gecırdk. Inanıyorumkı sıs bızı eglencemızden alıkoyamadı. Dönüş yolunda sartların daha elverişli olması sebebıyle gidiş yoluna göre hareketlıydık. En azından ben oyleydım. ( sakın ıslak zemınde yemedı demeyın. Sadece aılemın yolcugunu korkarak ve kasılak gecımesını ıstemedım . Bizi bilen bilir bilmeyen kendı gibi bilir. ) yolda fatıh abıyle bı kac kere denemenın ardından aynada kamıl abı fatıh abının bırlıkte yolda seyır eden focusa dadandıgını gordum. Ve içimden fatıh baskana yanlıs bıze yanlıstır dıyıp adama kalabalıkta yapılan hatanın tebhada affı olmayacagını ogrettım yolculuk sonrası ınsıgnıa team ve aılesın kendı mekanımda bızzat babamın hızmetıyle agırlamaktan onur duydugumu soyleyım yazımı noktalamak ıstıyorum. Sponsorlara ve ınsıgnıa team ı ınsıgnıa aılesı yapan ve kendımı bu aılenın bıreyı gıbı hıssetmemı saglayan herkese tesekkurlerımı sunarım. Insıgnıa candır gerısı heyecandıt

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                  Fatih abim ayıptır söylemesi cuma günü topuk yaylasına gelmeden gazı fulledim. bu sabahta tekrar fulledim toplamda 526km yol yapmışım yani 115.00TL \ 526km = 21krş
                  yusuf abı bı daha yakıt sarfıyatını paylasmassan cok mutlu olurum

Yorum

Senin klasman düşük kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                      Herkes alfabedeki bütün harfleri kullanmış ve bitirmiş Bende kemdimce birşeyler ekleyeyim
                      LAP CIKI DAIME FOR YOU CINTERATTO PIRELLIIIIIIIIIIIIII obaa oleyy urock hiho

el Tercüme ya hacıııı

Yorum

Ali Bize yanlış yapan olmadı oynamak istedi bizde oynadık hep beraber ama senin kapanışın güzeldi
                        Bu arada bu focus neydi acaba ? her halde EcoBoost Motorlu idi ama yinede ben özellikle test ettim onu 4 viteste yapıştırdımmı ara ciddi açılıyordu trafikte yaklaşıyordu biz uzuyorduk zaten sultan beyliğine kadar hep geride idi yol çıkışını kaçırmamak için zevk alsın diye öne geçmesine müsade ettim Ali sende kapanışı yaptın bu arada senin araba iyi ateşliyor

Yorum

Tercümesi yandaki smile lerde açıkca anlatıyor
                          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                          [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Ali Bize yanlış yapan olmadı oynamak istedi bizde oynadık hep beraber ama senin kapanışın güzeldi
                            Bu arada bu focus neydi acaba ? her halde EcoBoost Motorlu idi ama yinede ben özellikle test ettim onu 4 viteste yapıştırdımmı ara ciddi açılıyordu trafikte yaklaşıyordu biz uzuyorduk zaten sultan beyliğine kadar hep geride idi yol çıkışını kaçırmamak için zevk alsın diye öne geçmesine müsade ettim Ali sende kapanışı yaptın bu arada senin araba iyi ateşliyor
                            atesı yanlıs yapanı yakarım atıyorum. Focusa gelıncede gercekten güzel gidiyodu. Ben denme yapmadıgım ıcın bıse soyleyemem. Ama ıyı gıdıyodu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Senin klasman düşük kardeşim
                              bılmem anladınmı yusuf baskan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                                Tercümesi yandaki smile lerde açıkca anlatıyor
                                Sen Smile cemi konuşuyorsun içindekileri açık açık yazsana smile dilini bilmeyenler vardır

Yorum

İşleniyor...
                                X