Ynt: ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ VE ATATÜRK HAFTASI, Anıtkabir Ziyareti 10 Kasım 2013
Herkese günaydın,
İlk başta Sufyan kardeşime başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin.
Hafta içi yoğun iş temposu nedeniyle, telefon görüşmeleri sonucu haberleşebildik. 11 Kasım'dan itibaren 15 gün yıllık iznimin imzadan çıkmasına rağmen, iş nedeniyle 1 hafta sonrasına ötelendi.
Evet, 10 Kasım günü Anıtkabir, çevre cadde ve sokaklarında gerçekten muhteşem bir kalabalık oluşacaktır. Bazı cadde ve sokaklarda araç trafiğine muhtemelen kapatılacaktır.
Hakan kardeşimin dediği gibi, sabah resmi törenleri atlamak ve şehir dışından gelecek arkadaşlara biraz daha zaman kazandırmak üzere Pazar günü saat 12:00 de Ankamall'da buluşmanın uygun olacağını düşünüyorum. (Ben 11.00'de orada olacağım)
Daha önceki organizasyonlarda araçlarımızla içeri girme şansımız vardı. Ama bu sefer olmayacaktır.
Araçlarımızı Ankamall'da bırakıp, Taksi ile Anıtkabir'e gitmek en iyisi (4 km)
Buluşma saati dahil, yaklaşık 3 veya 4 saat gibi bir zaman dilimine ihtiyaç duyulacaktır. Belki biraz daha fazla olabilir. (Yoğun kalabalıktan dolayı birbirimizi kaybetmez isek )
Bugün Ankara'da hava günlük güneşlik ama gelirken üzerinize kalın eşyalarınızı da almayı unutmayın.
Ynt: ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ VE ATATÜRK HAFTASI, Anıtkabir Ziyareti 10 Kasım 2013
Yanıma yoldaş arıyorum 3-4 kişilik bir ekip kurabilirsek kesinlikle bende Anıtkabir'de bulunmak istiyorum. İstanbul'dan gelmek isteyen arkadaşlarımla haberleşelim.
Yorum