Ynt: İstanbul için 5. Maç Başlıyor 14.09.2013 (Cumartesi)...
Orjinal yazı sahibi: orhan
Öncelikle halısaha organizasyonu ve sonrasındaki yemek için Mustafa'ya teşekkürler. clapclap clapclap clapclap
Maça gelirsek,
Bizim takım maça hızlı başladı ve 5 dk içinde 4-5 fark yaptık tabii bu duruma benim kişisel becerilerim sayesinde kavuştuk. ihihi ihihi
maçın devamında da bu durum devam etti ve 20. dakikalarda neredeyse 10 fark yaptık.Maçın böyle gitmesine razı olmayan Mustafa karşı takıma geçti.
Bu durum skorun değişmesine neden oldu ve fark azaldı ve 40. dakikaya geldiğimizde fark tekrar 4-5 lere düştü.
Eh hamlığın da verdiği yorgunluktan dolayı benim performansımda düşme olunca defansa geçip forvet hattını gençlere devrettim. ihihi ihihi
İşte bu sıralarda meydana gençlerden olan sufyan abi devreye girdi ve farkın aşagıya düşmesine engel oldu.
Biz defansta durduğumuz sırada gelen çoğu atağı gol olarak kendi kalemizde gördüysek, Süfyan abi'de o kadar karşı tarafa gol attı.
Son dakikalara böyle git gellerle girdik, karşı taraf gelip gol atıyor farkı bire indiriyor sonra biz gidip 2 ye çıkarıyoruz.
Vee beklenen düdük çaldı.Çok şükür bitti de bu haklı galibiyeti almış olduk.
Katılan tüm arkadaşlar teşekkürler , bu güzel ve çekişmeli maçı kaçırdıkları için katılamayan arkadaşlara da üzüldüm.
Hakemler içinde birşeyler söylemeliyim,
MHK istifa MHK istifa bu hakemlerle lig bitmez arkadaş. Hakemlik yapmaya gelmiş adını söylemeyeyim (Adı malum konu başında yazıyor )
telefondan başını kaldırıp maça bakmadı bile.
Diğer hakem arkadaşa gelince, (onunda adı malum ,konu başında var ) oda 1. hakem ne görürse bende onu görürüm diyor.
Bu güzel gece sonunda kazanan INSIGNIATEAM oldu....
Orhan abi gözünü seveyim 90 dk boyunca hiç durmadan koşan kimdi tabiki yardımcı hakem olarak ben yanlış bir karar mı verdik,tarafmı tuttuk ihihi
penaltıyı bile verdim daha ne yapıyım illa tarafmı tutayım orhan abiiii haha haha
fatih babayla birlikte güzel maç yönettik.memnun olmayan yoktur sanırım.
Herkes kendince güzel performans sergiledi bunu gördük herkesin ayagına sağlık,
ama süfyan abiyi tebrik ediyorum çok güzel oynadı. clapclap
Maç sonrasında yenilgiyi hazmedemeyip su savaşı başlatan yunus emreyide kınıyorum
Herkesin ayagına sağlık.güzel bi gece oldu.çok teşekkürler
Orjinal yazı sahibi: cagri
yayıncı kuruluşun uykusu geldi
Yayıncı kuruluş uyanmadın mı? daha
Attıgımız jeneriklik goller var, şaibeli verilen bir penaltı var :P
Maç yapılalı neredeyse 1 gün oldu daha ortada 3 dakikalık özet bile yok.
Orjinal yazı sahibi: engin
[color=black][b]Orhan abi gözünü seveyim 90 dk boyunca hiç durmadan koşan kimdi tabiki yardımcı hakem olarak ben yanlış bir karar mı verdik,tarafmı tuttuk ihihi
penaltıyı bile verdim daha ne yapıyım illa tarafmı tutayım orhan abiiii haha haha
Verdiğiniz penaltıdan tarafınız belli idi. :P haha haha
Bi de sallama biz 60 dk top oynadık 90 değil.
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Çağrı da resimler ve şaibeli sahnelerin olduğu videolar var
Hakem olarak şaibelere engel olsaydınız.
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orjinal yazı sahibi: volkan
Ben demedimi bu hakemden bir şey olmaz hakeme gözlük eline tarraak ..... Diye tezahürat etseydiniz bariii haha
Sen git bozuk motorunu tamir ettir
Hangi motor?
Bu arada pert olmuşum:........... :P
Abi bende aynı yataktan kalkamıyorum bayaa hammışız.
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
Tabi ben yokum ya yenin
Sen geldiğinde bizim takımdan ol yoksa sende yenilirsin. ihihi
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Çekişmeli bir maç olmuş.
Daha ne olsun ?
Arkadaşlar katılamadım, üzgünüm.
Sevdiğim saydığım bir abim miüde kanaması ile hastaneye kaldırılmış.
Haber alınca apar topar ziyerete gittim.
Cebimi bile evde unutmuşum. O yüzden katılamadım.
Resimleri kim yüklüyor?
geçmiş olsun..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
render almaya bilgisayarın gücü yetmedi, bir prodüksiyon şirketiyle görüşmem lazım sanırım, toplamda 20dk'lık 29 tane 1080p videoyu birleştirmeye çalışıyorum haha
parça parça yükleyip youtube üzerinde birleştireceğim. güzel video olacak
Orjinal yazı sahibi: cagri
render almaya bilgisayarın gücü yetmedi, bir prodüksiyon şirketiyle görüşmem lazım sanırım, toplamda 20dk'lık 29 tane 1080p videoyu birleştirmeye çalışıyorum haha
parça parça yükleyip youtube üzerinde birleştireceğim. güzel video olacak
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
tam benlik maçmış mustafa organizasyon bekliyoruz yada ben ayarlim bir saha güzel bir yer biliyorum
en kısa zamanda yaparız abi tekrardan . ayrıca yine bizim sahada yapsak çok daha iyi olur herkes için , sonuç olarak şimdiye kadar 5-6 maç yaptık orada , herkes yeri falan biliyo alıştı artık..
Yorum