Beklenen video 2 nerede abi asıl galibiyetimiz orda bu arada eve geldim 2 dk. boğuştuk sırtım omzum kollarım felan hep yara olmuş. ayrıca beni yine satmayan hatta teklif dahi ettirmeden yiğit baboli ye ve adamın hası olan bizi yarı yolda bırakmayan yerin altındada bir o kadar olan yunus emreyede helal olsun der her iki arkadaşada teşekkür ederim.
Dipnot: arkadaşlar volkan abi ye tek yakalanmayın yoksa sonuç çok farklı olabilir. ben kağıthaneden biliyorum.
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Ulen bende güreşirken arkadan kim ayağımı çekiyor diyordum ,üç kişiyle güreşirken bir kişinin iki eliyle sadece ayaktan tutması yanlış haksızlık bu ,hem üç kişiyle güreş hemde faullu güreşiyorlar bidahakine sırf ayağıma yapışan olursa bırakıcam güreşi
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Ulen bende güreşirken arkadan kim ayağımı çekiyor diyordum ,üç kişiyle güreşirken bir kişinin iki eliyle sadece ayaktan tutması yanlış haksızlık bu ,hem üç kişiyle güreş hemde faullu güreşiyorlar bidahakine sırf ayağıma yapışan olursa bırakıcam güreşi
Volkan sana 3 kişi yeter bunu anladık
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
o üç kişi anca güreşte yeter , üçüne boks eldiveni takalım çıkalım ringe bakalım yetiyorlarmı varmısın hiho
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
o üç kişi anca güreşte yeter , üçüne boks eldiveni takalım çıkalım ringe bakalım yetiyorlarmı varmısın hiho
volkansız bir insignia team düşünemiyorum gülmekten yoruldum haha haha haha haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum