Arkadaşlar, Cemil Beyin telefonu üzerine siteye bir göz attım ve buluşmadan haberim oldu. Beni de katılanlar listesine ekleyebilirsiniz. Yarın 13:00 de Ahlatlıbel kavşağını geçer geçmez sağdaki cepte buluşmak üzere.
Ooo hakan hocam görüşmeyeli uzun zaman oldu tekrar hoş geldin
İsa hocamıda aradınızmı ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Hakan abi senin dediğin yer benim dediğim yer değil yanlız. İlk buluşmamızdaki gibi konya yolundan yukarı yani gölbaşına giderkenki ilk cepte buluşucaz
1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012) - 1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015) - 2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Arkadaşlar, Cemil Beyin telefonu üzerine siteye bir göz attım ve buluşmadan haberim oldu. Beni de katılanlar listesine ekleyebilirsiniz. Yarın 13:00 de Ahlatlıbel kavşağını geçer geçmez sağdaki cepte buluşmak üzere.
Yakışır. Daha büyük buluşmlar için ısınma turları yapın.
Herkese keyifli bol muhabbetli bir etkinlik dilerim.
Cümleten günaydın. Dikmende oturmama rağmen o cebi anlayamadım. Aslında 70 radarını geçinceki rampaya başlamadanki cep hem çok geniş hem de çok rahat, oradan yukarıda kepeklinin tepe üst geçitin altı var gölbaşı otobüs durağının ora mı, az daha geçince ahlatlıbel kavşağı ve oran yol ayrımı dönüşü var orası mı? Yoksa gölbaşına rampa aşağı inince virajı dönünce mi?
Cümleten günaydın. Dikmende oturmama rağmen o cebi anlayamadım. Aslında 70 radarını geçinceki rampaya başlamadanki cep hem çok geniş hem de çok rahat, oradan yukarıda kepeklinin tepe üst geçitin altı var gölbaşı otobüs durağının ora mı, az daha geçince ahlatlıbel kavşağı ve oran yol ayrımı dönüşü var orası mı? Yoksa gölbaşına rampa aşağı inince virajı dönünce mi?
emeğe saygı
işaretledğiniz yerin 1 km gerisinde. Ama resim doğru yeri gösteriyor obaa
Ömer kardeşimin dikkatli olmasına sevindim.
İlk önce 2 km yazmıştın, sonradan 1 km olarak değiştirmişsin kerata,
Baktım olacak gibi değil, Google maps km cetvel ölçüsü ile ölçtüm, 750 metre aşağıda çıktı... ihihi ihihi ihihi haha
(ihtiyarlık, ihtiyarlık rolleyes ihihi)
Evet, bir Ankara buluşması daha gerçekleşmiş oldu. obaa Çok nefis bir gündü,
Bizleri yanlız bırakmayan, Başta, Trabzon61 (Utku Aksoy) olmak üzere, katılan ve katılamayan tüm "Insigniateam" üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sözün kısası ise FOTOĞRAFLAR.....
(NOT: Fotoğraflar 800x600 piksele düşürülmüştür.)
Yorum