abi bulusmaya az erken gittik biz ziya ve kardeşi ile real otoparkında bekliyoduk herzamanki gibi kadın şöforlerin kurbanı oluyoduk 1 çelik direk korudu bizi çok şükür kimsede bişi yok
siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik uçan teneke fiorino
Çok güzel bir etkinlikti cok guzel muhabbetler ettik. Mükemmel fotograflar ve herkesin hayranca bakışları arasında cok guzel sehir turları attık. Darısı insallah diğer buluşmalara.
Öncelikle bu etkinliği düzenleyen Hasan arkadasımıza, bize guzel muhabbetleriyle katılan Yusuf Bey, Ziya Bey ve kardeşi Dağcan Bey'e çok teşekkürler. Tabiki birde İnsignia ST ile aramıza katılan can dostum Mehmet Alyaprak' a teşekkürler.
teşekkürler ali kardeşim bende çok memnun oldum hepinizle tanıştıma ve bu buluşma gerçekden güzel oldu çünkü küçük bi ilçede yasayıpda aynı araçları kullanıp ve birbirimizden haberimiz yoktu bence kaynaşma açısından güzel bi etkinlik oldu.Ayrıca adanadan katılan cınar ve hasan kardeşlerimede teşekkür ederim.katılan katılmayan herkeze teşekkürler.
siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik uçan teneke fiorino
Teşekkürler bizden olsun ben ve kardeşim adına.. biz çok keyif aldık bu buluşmadan darısı diğer buluşmalara. Fotoğraflar henüz fırında en kısa zamanda Hasan ile sunuma hazırlamış olacağız
Öncelikle bir mevzuyu da belirteyim,
Adana buluşması adı altında gelen 4 arabadan 3'ü Dörtyoldan geldi ihihi Başta Adana diye planlamasak bizim gitmemiz daha mantıklı olurmuş Olsun bence çok güzel bir gün geçirdik
Başta 2 kişi buluşup arabaları yıkatmak için Aja'nın yanına gittik, bu sırada Dörtyoldan gelen Ziya abi, kardeşi Dağcan abi ve Yusuf abi Realde buluşmuşlar
Reale vardığımızda hemen bizi bekledikleri yerde tuhaf bir kaza olmuş Allah korumuş diyelim Yanyana 5 arabayı da çektik yine
1.4T uzun yol tüketimi
Yemek için geldiğimiz mekanın otoparkından son pozlar
Ziya abide bol bol resim var onları da yükleyeceğiz en kısa zamanda
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Şöyle sıcak sıcak bir iki fotoğraf paylaşayım devamı geliyor
Hasan gerçekten de harika bir kare yakalamışsın.
Fotoğraf olarak da beğendim. clapclap
Olayın ruhunu yansıtıyor.
Çok hoşuma gitti. clapclap
Anahtarları bir araya getirip çekmek de iyi fikirimiş.
Bir arada olduğunuz yakın plan bir fotoğraf da paylaşırsan fena olmaz.
Yorum