bu guzel iftar yemegi icin Odak Opel ve odak dynamics Burak beye teşekkür ederim ve sonrasında yollarda gazlayan arkadaslara sonrasında tatlı keyfindeki dostlarıma ayrıca teşekkür ederim Mustafa'ya sarımsaklı yediği için ayrıca sen anlamısındır mustafa
sarımsak dediğin şey insanın ömrünü uzatıyo ,candır caaaan
Burak Bey bize güzel bir jest yaptı.
Odak imzası ile ince bir organizasyon oldu!
Bu samimi havayı yakalamak herkese nasip değil.
Değerinin farkına varıp destekleyen herkese saygı ile eğiliyorum.
Fatih Abi'min dediği gibi İyi ki varsın InsigniaTeam.
Hatırlatma :
Kamil abinin start verdiği Pazar günkü organizasyon da çok değerli. Katılabilenler yaşadı.
Bu güzel iftar organizasyonu vesilesiyle bizleri bir araya getirdiği için Burak Beye ve Odak camiasına teşekkür ederim. Ayrıca akşam da bize ev sahipliği yapan Erhan Ketene de teşekkür ederim. Kütahya'da özlemiştim sizleri güzel bir buluşma oldu.
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Bu güzel iftar organizasyonu vesilesiyle bizleri bir araya getirdiği için Burak Beye ve Odak camiasına teşekkür ederim. Ayrıca akşam da bize ev sahipliği yapan Erhan Ketene de teşekkür ederim. Kütahya'da özlemiştim sizleri güzel bir buluşma oldu.
Çay içermisin komutanım
Çözmüşsün sen bu işi ihihi
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Çay içermisin komutanım
çok yıkama
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum